Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sadakatsiz Kadınlar

Kategori: Psikoloji Yazar: Dr. Valentino Odesa Yayınevi: Destek Yayınları

Sadakatsiz Kadınlar

Tanıtım Bülteni
Bu kitaptaki kadınların öykülerini hayretler içerisinde okuyacaksınız. Bu kadınlar cinselliği aşırı ve kontrolsüz yaşıyorlardı. İçlerinden gelen isteği bir türlü kontrol edemiyorlardı. Adeta frensiz bir araba gibiydiler. Yeni erkekler, yeni ortamlar, yeni şeyler denemek... Sürekli olarak haz peşindeydiler. Cinsel fantezilerde sınırları yoktu, doyumu en uç noktalarda arıyorlardı. Aynı günde ya da aynı anda kaç erkek olduğu fark etmiyordu. Yeter ki istesinler, onları şehvetlerini yaşama konusunda hiçbir şey durduramıyordu. Ne yazık ki, tek erkeğe bağlı kalamıyorlardı. Hayatlarına giren tüm sevgililerini ve kocalarını defalarca aldatmışlardı. Başlarına gelen birçok belaya rağmen, şehvet dolu yaşamlarına yine devam etmişlerdi. İçlerinden geldiği gibi, düşünmeden yaşıyorlardı. Mahalledeki tüm erkeklerle adları çıkmıştı. Onlar kötü ve ahlaksız kadın, sürtük, fahişe gibi isimlerle damgalanmışlardı. İçlerinden bir kısmı fuhuşa ve pavyon hayatına bulaşmıştı. Peki bu kadınlar gerçekten de ahlaksız mıydı? Hayır, bu kadınlar hastaydı ve yardıma ihtiyacı vardı. İnsancıl bir yaklaşıma ve anlaşılmaya... Ama yaşadıkları erkek egemen toplum onları acımasızca damgalamış, dışlamış ve harcamıştı. Oysa toplumda, bu kadınların yaptıkları davranışları yapan erkekler tamamen normal olarak algılanmaktaydı. Erkeğin elinin kiri, kadının ise ahlaksızlığıydı. Bu kitap bir psikiyatristin uzun yıllar sonucu biriktirdiği deneyimler ve çözümlemelerden oluşmaktadır. Bu kitap ikiyüzlü erkek egemen kültürün suratına bir tokat gibi çarpacaktır. Bu kitabı bütün kadınlar okumalıdır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sadakatsiz Kadınlar PDF 6.23 MB İndir
Sadakatsiz Kadınlar EPUB 6.96 MB İndir
Sadakatsiz Kadınlar MOBI 5.49 MB İndir
Sadakatsiz Kadınlar ODF 5.86 MB İndir
Sadakatsiz Kadınlar DJVU 7.32 MB İndir
Sadakatsiz Kadınlar RAR 4.76 MB İndir
Sadakatsiz Kadınlar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


ALDATMANIN BİR HASTALIK OLDUĞUNU SAVUNAN BİR YAZAR VE TEKRARLANAN KONULAR SADECE KİŞİLERİN İSİMLERİ DEĞİŞİYOR.


kendini sürekli tekrar eden bir kitaptı. cümleler kpnular hep tekrar edilmiş. sevmedim, zaman kaybıydı ki kitabıda biteremedim zaten.


kitabın yazarı kesin türk yada müslüman bir ülkede ve kitap berbat dikkat eksikliği ve hiperaktif olan her kız potansiyel adama göre hikayelerin hepsi neredeyse aynı gerek yok zaman kaybı…


kitabın yazarı “valentino odesa” olup kitapta bol bol müslüman yaşam tarzından bahsedilmesi hayli ilgimi çekmişti. sonradan öğrendim ki gerçek isim değil mahlasmış ve yazar İstanbulda bir hastanede çalışıyormuş. Türkiye’ de bastırılan,hor görülen kadının ne hallere düştüğünü anlatan ancak bazı yerlerde fazlasıyla tekrara kaçan bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*