Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Senin Gibi Ölü

Kategori: Edebiyat Yazar: Peter James Yayınevi: Artemis Yayınları

Senin Gibi Ölü

Tanıtım Bülteni
Hepimiz Hata Yapariz.Ama Bazen Tek Bir Hata Hayatimiza Mal Olur.Yanliş Ayakkabiyi Seçmek Gibi..Metropole Oteli, Brighton. Çılgın bir yılbaşı balosunun ardından bir kadın, odasına dönerken vahşi bir tecavüzün kurbanı oldu. Bir hafta sonra, başka bir kadın daha saldırıya uğradı. İşin ilginç tarafı, iki kurbanın ayakkabıları da saldırgan tarafından alınmıştı.Komiser Roy Grace, bu yeni olayların, 1997’de gerçekleşen çözülmemiş bir seri cinayet davası ile birtakım benzerlikler gösterdiğini fark etmişti. Ayakkabıcı adı takılan saldırganın, dört kişiye tecavüz ettikten sonra, beşinci kurbanını öldürüp ortadan kaybolduğuna inanılıyordu. Bu bir kopya cinayet miydi, yoksa hiçbir zaman yakalanamayan Ayakkabıcı geri mi dönmüştü?Benzer şekilde saldırıya uğrayan yeni kurbanlar da listeye eklendikçe, Grace, aynı kişiyle uğraştığına daha da emin oluyordu. Hafızasını zorlayarak ve geçmişin derinliklerine inerek saldırıların ardındaki sis perdesini aralayabilirdi.Katil, sokaklarda başıboş dolaşırken, Grace ve ekibi, beşinci kurbanın hayatını kurtarmak için kendilerini zamana karşı amansız bir yarışın içinde bulacaklardı. Ancak katil, düşündüklerinden daha zekiydi...“Kuzuların Sessizliği’nden sonra en sürükleyici gerilim-polisiye romanı.”- Washington Post
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Senin Gibi Ölü PDF 6.23 MB İndir
Senin Gibi Ölü EPUB 6.96 MB İndir
Senin Gibi Ölü MOBI 5.49 MB İndir
Senin Gibi Ölü ODF 5.86 MB İndir
Senin Gibi Ölü DJVU 7.32 MB İndir
Senin Gibi Ölü RAR 4.76 MB İndir
Senin Gibi Ölü ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Peter James’in tüm kitaplarını okumuş ve beğendiğim yazarlar arasında üst sıralara koymuş olmama rağmen bu kitabını pek sevmediğimi söylemeliyim. Konu gereksiz yere uzatılmıştı ve heyecanlı değildi. Alışık olduğum dava soruşturmasındaki ayrıntılar, teknik analizler falan da yoktu. Acemi ve fazla yavan geldi. Bilmiyorum ilk romanı mıydı acaba?


Başlarda biraz karmaşık gibi gelebiliyor odaklanarak okumak gerekli güzel bir kitap yinede çok daha iyilerini okumuştum diyebilirim..


yazarın okuduğum ilk kitabı.aldığıma ve okuduğuma değdi.çünkü polisiye olarak yazılan o kadar kalitesiz kitap var ki.yalnız kitabın bazı yerlerindeki yazım hataları kitabın kalitesine gölge düşürmüş.yayınevinin daha dikkatli olmasını beklerdim.ayrıca kitabın kapağındaki”seni izlediğimi biran olsun unutma” cümlesi de çok ironik.baştan anlamıyorsun ama boşa yazılmış bir laf değilmiş.


gerçekten sürükleyici bir kitap elimden bırakamadım kitapyurdundan uygun fiyata binlerce kitap bulmak o kadar kolay ki 🙂


Beğendim, Polisiye türünde iyi bir kitaptı ama ben ayakkabıcının kim olduğunu sayfalar önce anladım. Böylelikle de tadı kaçtı. Kolay anlaşılıyor ama yine de tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*