Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Can Parası

Kategori: Edebiyat Yazar: Fakir Baykurt Yayınevi: Papirüs Yayınevi

Can Parası

  • Yayın Tarihi: 25.02.2020
  • ISBN: 9789757942757
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Can Parası ile Fakir Baykurt Türkiye'nin dört yönünden kesitler veriyor ve adeta bir yurt haritası çiziyor. Can Parası'nı okurken bu söylediklerimizden fazlasını bulacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Can Parası PDF 9.30 MB İndir
Can Parası EPUB 10.39 MB İndir
Can Parası MOBI 8.20 MB İndir
Can Parası ODF 8.75 MB İndir
Can Parası DJVU 10.94 MB İndir
Can Parası RAR 7.11 MB İndir
Can Parası ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Ortaokulda Türkçe öğretmenim İbrahim POLAT ın hediyesi ile 13 yaşında iken Fakir BAYKURT hayranı oldum. Elbette dünyaklasikleri mutlaka okumalıyız. Ancak Fakir Baykurtun tüm eserleri milli eğitim kanalı ile okullarda ücretsiz okutulmalı. kütüphanemde 1800 civarında kitabım var bir o kadarını da hediye ettim bana ait olmayan (arkadaşlarımın) 1500-2000 civarında kitap okudum. piyasadan ucuza aldıklarım hariç Kitapyurdundan her ay 4-6 arasında kitap alıyorum. Hepsinin temeli Fakir BAYKURT ve Can Parasdır.


Fakir BAYKURT’un köye ve köylümüze dair yazdığı öykülerden oluşan müthiş bir kitap. Bu çok kıymetli yazarımızın edebiyatımızda hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum. Onunla henüz tanışmamış olanlar için CAN PARASI iyi bir başlangıç olur kanaatindeyim. Köylünün eğitimle, siyasetle, bürokrasiyle, sağlıkla, toprakla, doğayla ve birbiriyle olan münasebetlerinin anlatıldığı hikayelerin tamamı, usta yazarın gözlem gücünü ve üslup sağlamlığını ortaya koyuyor. Fakir BAYKURT, tüm eserleri okunması gereken yazarlarımızdan biridir.


Anadolu insanının zorlu yaşam mücadelesi geçim sıkıntısı, sağlıksız ve bakımsız bir hayat, siyasetin döneklikleri v.b. gerçek öykülerin edebileştirilmesi tebrikler fakir baykurt


TÜRKİYEYİ VE OLAYLARI BU KADAR İYİ ANLATAN BİR BAŞKA KİTAP OKUMADIM DİYEBİLİRİM.SİYASET VE DÖNEN DOLAPLAR VE BOŞ VAATLERE HALKIMIZIN NE KADAR ÇABUK İNANDIĞI,SAĞLIK SİSTEMİNİN NE KADAR SAĞLIKSIZ OLDUĞU VE ANADOLU HALKININ YAŞAM ZORLUKLARI OKADAR GÜZEL ANLATILIYOR Kİ….MUTLAKA OKUNMALI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*