Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çiçekli Mumlar Sokağı

Kategori: Edebiyat Yazar: Yılmaz Karakoyunlu Yayınevi: Doğan Kitap

Çiçekli Mumlar Sokağı

  • Yayın Tarihi: 06.06.2013
  • ISBN: 9786051118895
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 293
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Bu mumların renkleir, korkuları, desenleri insan yoldan atacak kadar güzeldir. Bu sokağın Ortodoks papazlarından köşe başında erkek bekleyen kaşarlanmış orospularına kadar herkes çiçekli mumlar seyretmekten zevk alır. Dikkatli bir insanın gözleri çiçekler üzerinde yoğunlaşınca, bu ağır baskıdan sıkılmış gibi mumlar erimeye başlar."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çiçekli Mumlar Sokağı PDF 12.16 MB İndir
Çiçekli Mumlar Sokağı EPUB 13.59 MB İndir
Çiçekli Mumlar Sokağı MOBI 10.73 MB İndir
Çiçekli Mumlar Sokağı ODF 11.45 MB İndir
Çiçekli Mumlar Sokağı DJVU 14.31 MB İndir
Çiçekli Mumlar Sokağı RAR 9.30 MB İndir
Çiçekli Mumlar Sokağı ZIP 8.58 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yakın dönem tarihimiz roman tadında kurgulanmış. Çok bütünlük bulamadım.


Okumaya başlayıp da yarıda bıraktığım tek kitap. Dili çok ağır gelmişti bana yıllar önce okumaya başladığımda. Ancak yazarın Salkım Hanımın Taneleri kitabını okumaya başlayınca o kitabının dili ağır gelmesine rağmen okudum ve beğendim. Dolayısıyla bu kitabı da evde var ve onu da tekrar okumaya başlayacağım.


Tarihi romanlardan ayıran özellik gerçekçiliği… Yani bazı olayları çarpıtmıyor, tarafsız bir yaklaşımla, güzel bir anlatış ve güzel bir dille bizlere sunuyor tarihimizi…


19 ve 20 yüzyıl aslında göründüğünden daha fazla bir tahribat yapmış yakın coğrafyamızda. Binlerce insan Anadolu’ya göç etmiş tabii bir o kadarı da yollarda telef olmuş. Geldiklerinde de hep bir özlem duymuşlar doğdukları yerlere.Batum göçmeni insanların hayatı hikaye edilmiş bu kitapta. Güzel bir kitap.


Çiçekli Mumlar Sokağı romanı , güzel anlatımıyla , farklı konusuyla iyi bir tarih romanı…1900’lerin başındaki Batum’dan Kurtuluş Savaşı’na uzanan değişik bir tarihi dokuyu malzeme yapan Karakoyunlu ,karakterlerinde çok güçlü bir yapılandırmaya gidemese de bütünlük taşıyan ,başarılı bir roman yazmış.Göç konusu ,tüm acılarıyla bu romanın üzerinde kendisini hissettiriyor.Çiçekli Mumlar Sokağı , bir göç sonrası bir çok özlemi yansıtan bir simge.Bir roman için iyi bir isim…Siyasetten yazarlığa soyunan Karakoyunlu’nun okunmaya değer bir kitabı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*