Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ayak İzlerim

Kategori: Diğer Yazar: Erkan Sarıyıldız Yayınevi: Destek Yayınları

Ayak İzlerim

Tanıtım Bülteni
Hayat uzun ve çetrefilli bir yol… Birçoğunuz bu şartların kurbanı olduğu bilinciyle uyurgezer olarak yürüyor… Artık dönüşüm zamanı geldi de geçiyor. Bu yolun çıkmazları ve çukurlarında kaybolmak yerine, daha önce bunların her türünü deneyimlemiş bir farkındalık yolcusunun ayak izlerinin rehberliğinde yola çıkarak, kendi özgün patikanızı oluşturmanın güvenli sularında yüzebilirsiniz. Bu kitap, yaşamın sırlarını çözmek ve kendinize yeni farkındalıklar katmak için çıktığınız cesaret isteyen farkındalık yolculuğunuzdaki her adımınızda yolunuza ışık tutmak için yazıldı… Gerçeğinizin farkına vararak hayatınızın kurbanı değil efendisi olmaya, olmazlarınızı olurlara çevirmeye, başkalarının eskilerini soyunup kendi yenilerinizi giyinmeye, sevginin kucağında daha yüksek titreşimli bir hayata uyanmaya hazır mısınız?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ayak İzlerim PDF 6.23 MB İndir
Ayak İzlerim EPUB 6.96 MB İndir
Ayak İzlerim MOBI 5.49 MB İndir
Ayak İzlerim ODF 5.86 MB İndir
Ayak İzlerim DJVU 7.32 MB İndir
Ayak İzlerim RAR 4.76 MB İndir
Ayak İzlerim ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Uygulayıp sonuçlarını gördüğümüzde kitabın değerini daha iyi anlayacağımıza eminim. İlk okumam bitti, çok beğendim. Şimdi ayrıntılı okuma ve uygulama safhasına geçiyorum


bu kitapta çok fazla hayatımda uygulayabileceğim bilgiler buldum ve severek okudum.yazarın doktor olması nedeniyle sistematiği hoşuma gitti. zor konuları bile çok net bir şekilde açıklamış. konuyu sohbet tarzında işlemesi daha iyi anlamamızı sağlamış.kişisel gelişim meraklıları bu kitabı okuyabilir çok yeni şeyler söylemese de farklı yorumlar da var. ben çok faydalandım..


çok fazla kişisel gelişim kitabı okuduysanız da bu kitaba bir göz atın derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*