Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tek Çocuk Sendromu

Kategori: Eğitim Yazar: David Emerson Yayınevi: Yakamoz Yayıncılık

Tek Çocuk Sendromu

Tanıtım Bülteni
Geniş bir yelpazeden 60 tek çocuğun deneyimlerinden yola çıkan ve kendileri de birer tek çocuk olan Jill Pitkeathley ile David Emerson, tek çocukların karşılaştıkları sorunları ve onların yetişkinler olarak bu sorunlarla nasıl başa çıkmayı öğreneceklerini açıklığa kavuşturuyorlar.• Tek çocuğu farklı yapan nedir?• Tek çocuğun ebeveynlerine karşı her şey olmakyönündeki sorumluluk hissinin sonuçları nedir?• Tek çocuklar genelde hep yalnız olduklarınıhissederler, hatta sevdiklerinin yanında bile; budurumda kalıcı ilişkiler kurmaları nasıl mümkünolur?Ailelerin tek çocuk sahibi olma eğilimi gösterdikleri günümüzde, bu kitap acil ve gittikçe büyüyen bir ihtiyaca karşılık veriyor. Bu her tek çocuk ebeveyni yahut eşinin okuması gereken bir kitap, bunun yanında tek çocuğun ilişkileri, arkadaşları ve işi konusunda da son derece kendine has bir acil yardım kılavuzu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tek Çocuk Sendromu PDF 6.23 MB İndir
Tek Çocuk Sendromu EPUB 6.96 MB İndir
Tek Çocuk Sendromu MOBI 5.49 MB İndir
Tek Çocuk Sendromu ODF 5.86 MB İndir
Tek Çocuk Sendromu DJVU 7.32 MB İndir
Tek Çocuk Sendromu RAR 4.76 MB İndir
Tek Çocuk Sendromu ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


konuyu iyi betimleyen örneklerle anlatan faydalı bir kitap öneririm.


Tek çocuk olmakla birlikte tek çocuk olanları anlamaya ihtiyaç duyarak aldım. Yorumlardan anladığım kadarıyla ihtiyacıma da cevap verebilecek nitelikte bir kitap.


tek çocuk olmaktan memnunum aslında bir kardeşin ihtiyacını hiç hissetmedim çocuğumda tek çocuk o da kardeş istemiyor ama merak edip aldım okudum gerçekten güzel bazı şeylerin davranışların manasını anlamanıza yardımcı oluyor ama eğer bir tek çocuksanız çok da üzülmeyin güzel dostlar seçin kardeşiniz olur bazı kardeşler de var ki başa bela öyle olacağına olmasın daha iyi herkes kardeşiyle aynı yerde bile yaşamıyor


Bu kitabı 2015’te satın aldım. O zamanlar 16 yaşında falanım. O günlerde “Aman, her şeyi de genellemiş” diye düşünürken şimdi okuduğumda çok çocuklu ebeveynlerle karşılaştırması hoşuma gitti. Tek çocuklara sorulan soruların ve cevaplarının derlemesi niteliğinde.


Tek çocuk olmanın vermiş olduğu karakteristik ve davranışsal özellikleri anlatan bir kitap henüz bitirememiş olsam da anlatilanları yaşayan bir tek çocuk olarak okumanızı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*