Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Onun Parlak Işığı

Kategori: Edebiyat Yazar: Danielle Steel Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Onun Parlak Işığı

  • çevirmen: Aslı Canderler
  • Yayın Tarihi: 29.04.2000
  • ISBN: 9789753312158
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 300
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Bu kitabı, Nick'le birlikte yaşadığımız acıyı, cesareti, sevgiyi ve bunları yaşarken öğrendiklerimizi başkalarıyla paylaşmak için yazıyorum. Nick'in hayatı yalnızca bizim için içimizi burkan bir anı olarak kalsın istemiyorum; başkalarının bu kısacık hayattan dersler çıkaracağını umuyorum. Her şeye rağmen yaşadığımız umutları ve gerçekleri ihtiyacı olan herkes görsün istiyorum. Dileğim, birilerinin bizim öğrendiklerimizden yararlanması ve bunların yardımıyla bir hayat kurtarması."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Onun Parlak Işığı PDF 12.45 MB İndir
Onun Parlak Işığı EPUB 13.92 MB İndir
Onun Parlak Işığı MOBI 10.99 MB İndir
Onun Parlak Işığı ODF 11.72 MB İndir
Onun Parlak Işığı DJVU 14.65 MB İndir
Onun Parlak Işığı RAR 9.52 MB İndir
Onun Parlak Işığı ZIP 8.79 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Hayatımda okuduğum en mükemmel kitaplardan biri. Öncelikle yaşanmış bir hikaye ve empati yaparken etkisine girip uzun süre kurtulamadığım bir kitap. Dil ve anlatım mükemmel.


bir anne..bir dünya güzeli oğlu..onun nasıl ellerinin arasından kayıp gidişini anlatan bir kitap..uzun süre oldu okuduğum..fakat ne zaman bu kitaba rastlasam tüylerim diken diken olur..insanı düşündüren bir kitap..ister istemez kendi kendine soruyor insan..ben olsam yazabilirmiydim bu yaşadıklarımı diye..olağanüstü bir sabır..


Danielle Steel ve oğlunun hikayesi.Şayet Manik Depresif hastalığının ne olduğunu ansiklopediden değil içinden biliyorsanız çok yakın gelebilecek bir kitap.Bir zaman çok yakın bir arkadaşım vardı. Onunla olmak eğlenceliydi sınırların dışına çıkma hissi verirdi bize. Fazla otoriteyi takmama. Sevdiği insanları bambaşka severdi. Bariyerleri yoktu. Ve bu bariyersizlik onu tanıyanların ya onu çok sevmesine ya çok itici bulmalarına yol açıyordu.Birgün şunu anladım. Yaptığı davranışları, aşırı kimi zaman insanları kıran şakaları otoritye uyamamasını “özgür olduğu ” veya insanları takmadığı için yapmıyordu. Elinden başka türlüsü gelmiyordu KENDİNİ KONTROL EDEMİYORDU bazen bize itiraf edemese de kendinden utanıyordu. Ve en derinlerinde herkesten takdir görmek istiyordu. İnsanların kimi zaman onu küçümsemelerinden çok yaralanıyordu bu “hiç kimseyi sallamadığını ” zannettiğimiz arkadaşım.Aynısını Nickte de görüyorum. Kendini kontrol edememe kendiyle ne yapacağını bilmeme. Ve bu karakterini değiştirebilmek için müthiş bir mücadele verilmiş ilk . Hiç anlamamışlar. Ne kadar acı çektiğini. Nickin kendisini sırasında daha kötü yalnız ve terk edilmiş hissetmesine yol açmış bu. Anne çocuğuna ulaşamıyor çaresiz. Çocuk derdini anlatamıyor çaresiz. Ve acı olan bu. Bu ansiklopedilerde anlatılabilecek bir durum değil.Kitabın sonlarına doğru hastalıkla biraz daha ” doğru ” şekilde savaşılıyor sanki. ama sonucu değiştirmiyor.Bana çok çabalamış olsa da hala Danielle Steel in bu hastalığın ne olduğunu anlamadığı hissi verdi. Ama bende en çok iz bırakmış kitaplarından biri. Oğluna karşı sınırsız hoşgörü gösteren bir anne değil Danielle Steel oğlunun elinden kayıp gitmemesi için çırpınan ve çırpınışlari yetersiz kalan bir anne. Ve bunu bu hastalığa yakından tanık olmamış olanlar kolay kolay anlayamazlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*