Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Deniz Feneri Şiirleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Uğur Arslan Yayınevi: Kelepir Yayınlar

Deniz Feneri Şiirleri

  • Yayın Tarihi: 29.04.2000
  • ISBN: 9789754500196
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 95
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 10 x 15 cm
Tanıtım Bülteni
Ben şairim elbetNe ilk, ne de son. Hep sustum şimdiye dek. Bir oruçtu tuttuğum. Ve ben şairim elbetTa ki şiirler tükenene dek. Ben şairim elbetBelki de değil...Ama benim de yazacaklarım olmalı. Deve derisine yazılmış olmasa da Benim de şiirlerim dile gelmeli. Her annenin bebeğine söylediği.Ninni tadında türküleri gibiHer delikanlı da, Sevdiği kızın şairi olabilmeli.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Deniz Feneri Şiirleri PDF 3.94 MB İndir
Deniz Feneri Şiirleri EPUB 4.41 MB İndir
Deniz Feneri Şiirleri MOBI 3.48 MB İndir
Deniz Feneri Şiirleri ODF 3.71 MB İndir
Deniz Feneri Şiirleri DJVU 4.64 MB İndir
Deniz Feneri Şiirleri RAR 3.02 MB İndir
Deniz Feneri Şiirleri ZIP 2.78 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitap ”PARANIN VE ŞÖHRETİN SATIN ALAMAYACAĞI AŞKLARA” diye başlıyarak zaten sevda yarası çekenlerin kalbine bir kurşun sıkarak başlıyor… İşte kitaptaki en güzel şiirlerden iki tanesi:SATILIK AŞKDeniz gözleriEbrulu bakışlıSevdayı kendine esir edenOmuzu şallı kız.Söyle! Aşkını kaça sattın?Kaç kere görücüye çıktıUzun saçlarınKaç pazarlığa teslim oldunSöyleKaç kere gerçekten aşık oldunZaten herşey para olmuşVe para pulBir de sen aşkı satsan ne yazar.Çünkü paraEn kral delikanlıyı bile bozar………………………………………..BİR ÇİÇEK ALDIMDün gece yine yalnızdımSokağa çıktımVe kendime bir çiçek aldımKendim almamış gibi yürüdüm sokaklardaVe yalnız değilmişim gibi düşündümAma her gece gibiDün gece de yalnızdımVe kendime bir çiçek aldımBir saat geri alınmış saatlerBen geri almadımVe bir saat daha yalnız kalmadımBir masaya oturdumİki çay ısmarladımBen içtimsen soğuttunsana söyleyeceğim her şeyi yuttumçok dert etmedimçünkü yoktundün gece yine yalnızdımrahat ağladımyokluğundan gizlemedim gözyaşlarımıve lambaları hiç karartmadımdün geceher gece gibi yalnızdımsokağa çıktımve kendime bir çiçek aldımsen sandımKoklamadım.


Belkide kıyamet son günahsız aşk yaşandıktan sonra kopacak. Uğur Arslan’ın çok güzel şiirlerinin bulunduğu bir kitap. Lise yıllarımda okur takip ederdim. Ama şimdi bozulduğu için sadece o eski şiirleri kaldı bana muhabbeti uçuuuup gitti.


şiirden anladığımı söyleyemem , ben şiirde anlatılmak isteneni anlayabilmek ve okuduğum şiirin duygularıma tercüman olabilmesini isterim uğur arslanda bunu gayet güzel bir şekilde başarıyor..


para biriktirip aldığım ilk kitap !!


Uğur Arslan’ı zaten televizyondan tanıyoruz. Albümlerini de alıyoruz… Ama onu tam olarak tanıyabilmek, anlayabilmek için bu kitap bire bir. Şiirleri çok güzel, serbest şiirin en güzel örneklerinden…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*