Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çivi

Kategori: Edebiyat Yazar: Mehtap Altan Yayınevi: Ferfir Yayınları

Çivi

Tanıtım Bülteni
Mehtap Altan’ın şiirleri, bir yandan gizemli bir dünyanın kapılarını aralarken bir yandan da toplumun içine ayna tutuyor. Çağdaş şiirin önemli özelliklerinden biri olan imge, Mehtap Altan’ın şiirlerinde ağırlıklı bir yere sahip… Hemen hemen bütün şiirleri imgelerle ilerliyor. Şair, modern şiirin imkânlarını kullanırken gelenekten yararlanmayı da ihmal etmiyor. İnsanı merkez alan şiirlerde ana izlek de yine insani duygular etrafında dönüyor. Acı, ıztırap, sevgi, aşk… gibi izleklerin esas alındığı şiirler, örtülü anlatımlarla insani bir dünyayı işaretliyor. Tıpkı şu dizelerde olduğu gibi: “Bıçağını öpen İsmail’in teslimiyeti düşüyor içimeKüskünlüğüm avuç içimdeki şehrimde saklı eyy!”Çivi, tarçınlı gurbet kokusunda büyüyen hüzünlerini umudun kozasına asan şairin künyesi olacak.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çivi PDF 6.23 MB İndir
Çivi EPUB 6.96 MB İndir
Çivi MOBI 5.49 MB İndir
Çivi ODF 5.86 MB İndir
Çivi DJVU 7.32 MB İndir
Çivi RAR 4.76 MB İndir
Çivi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Acı, ızdırap, sevgi, aşk…içeren şiirler, örtülü anlatımlarla insani bir dünyayı işaretliyor.


Bab-ı Şiir / Güldeste adlı şiir kitabında Dilek Erdem ile birlikte derleyici rolünü üstlenmiştir Mehtap Altan. Şairimizin bu kitabında yer alan şiirlerde bir saklılık bir soyutluk var. Yani şiirleri kendini hemen ele vermiyor. Okuyucuyu uğraştırıyor azıcık. Okunur…


Kalbiyle kelimeleri durmadan emziren bir isim Mehtap Altan. Şiirleri, bir yandan gizemli bir dünyanın kapılarını aralarken bir yandan da toplumun içine ayna tutuyor. Çağdaş şiirin önemli özelliklerinden biri olan imge, Mehtap Altan’ın şiirlerinde ağırlıklı bir yere sahip…“Bıçağını öpen İsmail’in teslimiyeti düşüyor içimeKüskünlüğüm avuç içimdeki şehrimde saklı eyy!”Çivi, tarçınlı gurbet kokusunda büyüyen hüzünlerini umudun kozasına asan şairin künyesi olacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*