Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yarın Bizimdir Yoldaşlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Manuel Tiago Yayınevi: Yar Yayınları

Yarın Bizimdir Yoldaşlar

  • çevirmen: Metin Alemdar
  • Yayın Tarihi: 06.12.2018
  • Orijinal Adi: Até Amanhâ
  • ISBN: 9789757530275
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 416
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kitapta, Portekiz Komünist Partisi'nin bir yerel örgütüne bağlı köyle militanlar, derin anlamlı sözleriyle partinin o günkü mücadelesinin acil sorunlarını ve geleceğini tartışıyor; roman, partilerin özgürlük savaşını, yeraltı yaşamını kitlelerle bağlarını, yenilen genel grev yüzünden ağır bir darbe yiyen örgütün hem öğretici ve düşündürücü, hem de duygulandırıcı ve etkileyici biçimde yansıtıyor. Partinin sonut durumların somut analizini zamanında yapıp doğru kararlara varmazsa kitlelerin öncüsü olmaktan çıkıp geride kalacağı gerçeğini, kendi deyişleriyle "Eğer parti sözünü vaktinde söylemezse, işçi sınıfı onun önüne geçmiş olacaktır," biçiminde dile getiriyor romanın kahramanları.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yarın Bizimdir Yoldaşlar PDF 17.27 MB İndir
Yarın Bizimdir Yoldaşlar EPUB 19.30 MB İndir
Yarın Bizimdir Yoldaşlar MOBI 15.23 MB İndir
Yarın Bizimdir Yoldaşlar ODF 16.25 MB İndir
Yarın Bizimdir Yoldaşlar DJVU 20.31 MB İndir
Yarın Bizimdir Yoldaşlar RAR 13.20 MB İndir
Yarın Bizimdir Yoldaşlar ZIP 12.19 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Umutlandıran heyecanlandıran bir eser


Portekiz halkı, yarın bizim olacak.köy ve kasabalarda illegal devrim örgütü yapılanması bedellerle suren bir devrim mücadelesi. Mutlaka okunmalı


Okuyabileceğiniz en iyi romanlardan biridir. Bence kaçırılmaması gereken bir eser. Yazarının muallakta oluşu ise tam bir harikalık katıyor kitaba. Okumayanların, okuyacağı kitap listesinde en üstte olması gereken bir roman


Portekiz Komünist Partisi’nin yerel bir örgütüne bağlı militanlarının çalışmaları, hayatı, göze aldıkları tehlikeler anlatılıyor. O kadar sade, o kadar yalın ve gerçek bir dille anlatılıyor ki yazılanların samimiyetinden kuşku duymuyor insan.


bazı romancılar eserlerine “ben bu notları rastlantı sonucu, bir çekmecede buldum…” gibi sözlerle başlamayı sever. ama, elinizdeki kitap gerçekten de böyle bulunmuş bir eser. bu nedenle kapağında ünlü bir romancı adına rastlamıyoruz, oysa roman başlıbaşına, bir ismi dünyaya tanıtmaya yetecek güçte. eserin bulunan tek kopyası üzerine iliştirilmiş bir pusulada, büyük olasılıkla takma olan manuel tiago adı okunmuş vaktiyle. bu olayda bir sır gizlendiği kesin, portekiz’de salazar diktatörlüğüne karşı savaşan gizli komünist partinin sırrı bu.
Ekşi Sözlük yazarı olan le fantome de l opera’nın girisinden alıntıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*