Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kurdu Öldürmek İçin

Kategori: Edebiyat Yazar: Julio Travieso Yayınevi: Yar Yayınları

Kurdu Öldürmek İçin

  • çevirmen: Güneş Bozkaya
  • Yayın Tarihi: 21.03.2008
  • ISBN: 9789757530336
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 205
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kurdu Öldürmek İçin (Para Matar Al Loba) romanının 1940 doğumlu yazarı Julio Travieso, Küba edebiyatının en ünlü temsilcilerindendir. 1967 yılında Savaş Günleri (Dias de Guerra) adlı öykü kitabıyla Granma Yayınevi öldülünü kazanmıştır. Travieso'nun 1976 yılında yayınlanan bu ilk romanı, Batiska diktatörlüğüne karşı savaşan Küba gençliğinin yaşamından bir kesittir. Romanda, mücadelenin ne denli karmaşık ve zor koşullarda verildiği açık yüreklilikle anlatılıyor. Travieso'nun romanını okurken, Küba'da devrim öncesi boğucu polis rejeminin atmosferini yaşacaksınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kurdu Öldürmek İçin PDF 8.51 MB İndir
Kurdu Öldürmek İçin EPUB 9.51 MB İndir
Kurdu Öldürmek İçin MOBI 7.51 MB İndir
Kurdu Öldürmek İçin ODF 8.01 MB İndir
Kurdu Öldürmek İçin DJVU 10.01 MB İndir
Kurdu Öldürmek İçin RAR 6.51 MB İndir
Kurdu Öldürmek İçin ZIP 6.01 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kübalı,üniversite öğrencilerinin,devrimin yaklaşmasına yakın,nasıl isyan ettikleri ve önder Fidel’in işini nasıl kolaylaştırdıklarını görüyorsunuz.Öncelikle,edebi bir eser diyebilirim,yani Küba devriminin genel hatlarını ele almıyor,ve ideolojik olarak sosyalizm adına derin bilgiler yok.Ama Küba devrimi efsanesinin,Latin amerika sıcaklığının izlerini görüyorsunuz.


kitap küba da devrime sayılı günler kala,kentteki(havana) savaşcıların mücadelelerini anlatıyor.onları inançları,korkuları,aşkları ve cesaretleriyle dile getiriyor.o yıllarda genç ve inanmış insanların mücadeleyi kazanmak için ne tür zahmetlere ve karmaşık işlere kalkıştıklarını öğrenip hangi tür fedakarlıklarda bulunduklarını göreceksiniz.Ayrıca farklı bir anlatım tarzıyla okucuyu kucaklıyor julio travieso,buda farklı bir tat.DEVRİM ÖNCESİ HAVANANIN İSYANA HAZIR VE PUSLU SOKAKLARINDA GEZMEK İSTİYORSANIZ TAVSİYE EDİLİR DOSTLAR.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*