Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İstanbul’un Gizli Büyücüleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Aylin Ünal Yayınevi: Ithaki Yayınları

İstanbul’un Gizli Büyücüleri

Tanıtım Bülteni
“ ‘İçinde yaşadığımız dünya yaşlı bir ağaçsa, İstanbul da o ağacın tam kalbinde durur. Bu nedenle İstanbul’da her ne olursa olsun, bundan tüm dünya etkilenir.’ Eski gizemciler, İstanbul’la ilgili böyle söyler. Kentte yaşayanlar bilir ki, şehir güzel yüzünü herkese göstermekten pek de hoşlanmaz. Koyu, karanlık, derin ormanların bağrında saklanmış bilge bir baykuştur İstanbul, ancak onu gören olmaz.’’Giovanni Scognamillo ile beraber imza attığı Vampir Manifestoları ile Scognamillo hakkında hazırladığı Aşk ve Korku adlı kitaplardan tanıdığımız, Karanlığın Çocukları adlı radyo programını ilgiyle takip ettiğimiz yazar Aylin Ünal, bu kez merkezine İstanbul’u ve Galata’yı alan bir fantastik kurguyla çıkıyor karşımıza. İstanbullu büyücülerle yapılmış görüşmelerin hikâyeleriyle karşılaştığımız kitapta, belgesel ve kurgu, araştırma ve hayal gücü iç içe geçiyor.İstanbul’un Gizli Büyücüleri’nde, gerçekliğin satır aralarında kalan büyülü olayların ve şehrin sokak aralarında saklanan gizemli insanların öykülerini okuyacaksınız.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
Kitapyurdu İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
D&R İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
Idefix İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
BKM Kitap İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
Hepsiburada İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
Nadir Kitap İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
N11 İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
Amazon Türkiye İstanbul’un Gizli Büyücüleri Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İstanbul’un Gizli Büyücüleri PDF 6.23 MB İndir
İstanbul’un Gizli Büyücüleri EPUB 6.96 MB İndir
İstanbul’un Gizli Büyücüleri MOBI 5.49 MB İndir
İstanbul’un Gizli Büyücüleri ODF 5.86 MB İndir
İstanbul’un Gizli Büyücüleri DJVU 7.32 MB İndir
İstanbul’un Gizli Büyücüleri RAR 4.76 MB İndir
İstanbul’un Gizli Büyücüleri ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İstanbul’un Gizli Büyücüleri PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Farklı tarzda yazılmış Kişisel gelişim kitabı..Yazar tanıdığı etkilendiği kişilerle yaptığı röportajları hayal gücüyle, fantastik unsurlarla zenginleştirerek ayrı bölümler halinde sunmuş okuyucuya. Asıl büyücünün kendimiz olduğunu,gücümüzü görüp bunu hissedip açığa çıkarmamızı öğütlüyor.İ


İsmiyle ve raklamlarıyla doğru orantılı olarak beklentim çok büyüktü.Beni heyecanlandırıştı. Ancak şöyle ki, uzun zamandır bu kadar hayal kırıklığı yaratan ve zaman kaybı yaşattığını düşündüğüm bir kitap olmadı. Eğer beklentiniz büyükse, asla başlamayın. eğer sadece merak ediyorsanız elbette bakın ama sadece bi kaç görüşme okduuktan sonra hiç bi şey hissetmediğinizi ve size zaman kaybettirdiğinizi fark edeceksiniz. Aylin Ünal dili çok başarılı, yiğidi öldür hakkını ve ancak yazdığı şey boş ve doldurma. O kadar insanla görüşüpte hiç bir şeyin nası çıkamadığını anlamak zor. Neyse ille de okuycaksanız en azından yazarın eğlendiiğini anlyorsunuz. Ama okuyucu için hiç de eğlenceli olmadığı kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*