Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Medarı Maişet Motoru

Kategori: Edebiyat Yazar: Sait Faik Abasıyanık Yayınevi: Bilgi Yayınevi

Medarı Maişet Motoru

  • Yayın Tarihi: 16.05.2000
  • ISBN: 9789754940596
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Boyut: 10.8 x 18.8 cm
Tanıtım Bülteni
Sait Faik'in tek romanı olan Medarı Maişet Motoru, aslına uygun biçimde ve asıl adıyla Bilgi Yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Medarı Maişet Motoru PDF 9.30 MB İndir
Medarı Maişet Motoru EPUB 10.39 MB İndir
Medarı Maişet Motoru MOBI 8.20 MB İndir
Medarı Maişet Motoru ODF 8.75 MB İndir
Medarı Maişet Motoru DJVU 10.94 MB İndir
Medarı Maişet Motoru RAR 7.11 MB İndir
Medarı Maişet Motoru ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


bu roman o kadar içten ve gerçek hayattan ki, okurken insanın gözünün önüne bugün her birimizin yaşadığı sıkıntılar, mutluluklar bir bir geliyor sanki…keşke yazar tek bu romanı yazarak kalmasaydı diye hayıflanıypr insan…çok beğendim..


ilk okuduğumda bana çok ağır bi kitap gelmişti o zaman lisedeydim,ama fena değildi,berber bi kız onun ölen sevgilisi bu tarz olaylar var kitapta.


Sait Faik’in tek romanı olan Medarı Maişet Motoru, birbirinin içine geçmiş birkaç hikayeden oluşuyor. Sade bir dili, açık bir anlatımı var. Olaylar bir sahil kasabasında geçiyor ve insanlar da içimizden birileri….


Medarı Maişet Motoru’nun bu kadar uzun soluklu bir hikaye oalcağını tahmin etmemiştim ama okurken bunu farketmezsiniz. tam sıkılıyormuş gibi olurken yeni bir olay gelişiyor. Adadaki fakir balıkçıların ve ada halkının sentezinin güzel işlendiği romanımsı bir hikaye. tavsiye ederim.


medarı maişet motoru hikaye tarzında okuyabileceğiniz uzun soluklu denebilecek bir roman. Romanda konu belli gibi görünüyorsa da aslın da kahramanların hayatlarından kısa kesitler ile tanıtılmaya çalışılıyor. yazat hikayedeki başarısını şiir ve romanda da devam ettirdiğini görüyorum.Her zamanki gibi deniz, bir aile ve bu ailenin başından geçen olaylar sirkülasyonu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*