Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ortak

Kategori: Edebiyat Yazar: John Grisham Yayınevi: Remzi Kitabevi

Ortak

  • çevirmen: Müjde Erdinç
  • ISBN: 9789751406286
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 360
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Dört yıl önce, adı Patrick S. Lanigan'dı. 1992 yılının Şubat ayında bir araba kazasında ölmüştü. Kısa zamanda adını duyurmuş bir hukuk bürosunun ortaklarındandı. Güzel bir karısı, yeni doğmuş bir kızı ve parlak bir geleceği vardı. Ölümünden altı hafta sonra, hukuk bürosunun hesaplarında doksan milyon dolarlık bir açık olduğu fark edildi. İşte o anda, onun aslında hala hayatta olduğunu anlamışlar ve çok uzun sürecek bir takibi başlatmışlardı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ortak PDF 14.94 MB İndir
Ortak EPUB 16.70 MB İndir
Ortak MOBI 13.18 MB İndir
Ortak ODF 14.06 MB İndir
Ortak DJVU 17.58 MB İndir
Ortak RAR 11.43 MB İndir
Ortak ZIP 10.55 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Finali kötü olabilir kesinlikle Grisham’ın diğer kitapları gibi bu kitabının da okunması lazım


Güzel bir kitap ancak finali biraz aceleye gelmiş gibi geldi bana. Belkide bitmesini hiç istemediğimdendir 🙂 Kesinlikle okunması gereken güzel bir kitap.


Son derece başarılı bir John Grisham kitabı, olay örgüsü müthiş kompozite edilmiş, her ayrıntı verilmiş, akılda hiç bir soru işareti kalmadan kitap bitiyor..


yazarın okuduğum ikinci güzel kitabı diyebilirim çok heyecanlı akıcı sürükleyici gerçi yazarın bir kaç kitabını okuyunca artık olayları sizde çözebiliyorsunuz ama gerçektende hayal gücü harika bir yazar herkse tavsiye ederim


Ortak .. Ne diyebilirim ki ? Tek kelimeyle muhteşem bir kitap. Romanın gidişatı ve akışı mükemmel derecede. Karakterlerin okuyucu üzerindeki etkisi de bir hayli .. İnsanın okudukça okumak istediği bir kitap. Şüphesiz John Grisham şahane bir yapıta imzasını atmış. İnsanın aklında kurduğu senaryoyu nasıl olur da böylesine bir ustalıkla alt üst eder ? Herhalde onu da usta yapan şey bu olsa gerek. Herkesin okumasını tavsiye ederim. Büyük etki bırakacağı kesin üzerinizde .. (10/10)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*