Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ağır Boşluk

Kategori: Edebiyat Yazar: Handan Acar Yıldız Yayınevi: Hece Yayınları

Ağır Boşluk

Tanıtım Bülteni
Yıldız, Ağır Boşluk’ta daha çok kelimeler ve çağrışımlarla ilerleyen, felsefi göndermelerle yüklü bir öykü anlayışı sergiler. İncinmiş, ıstırılmış hayatların peşine düşülürken, dostsuz, kimsesiz, dayanaksız bu insanların topluma, çevreye ilişkin eleştirileri öne çıkar.Necip Tosun Yıldız, günümüz Türk öykücülüğü içerisinde titiz dil işçiliği, yalın ve imgeye dayalı anlatımı, kendine özgü biçimsel denemeleri, yer yer felsefi ve soyut imgelerin sınırlarını yoklayan dili ile çağdaşları içerisindebelirgin biçimde öne çıkıyor. Ağır Boşluk’ta olduğu gibi sıra dışı her yeni öyküsüyle hayat karşısındaki tanıklığını sürdürüyor; varlığımızda içkin ve saklı olanı keşfetmeye, belirgin kılmaya, göstermeye ve bizi şaşırtmaya devam ediyor.Ali Karaçalı Ağır Boşluk, bu başlık altında, buna uygun dolulukta toplanmış yüksek soyutlayımlı öykülerle göz doldurmayı başarıyor bana göre. Kadın karakterlerin görülemeyişine yönelik, satır arası suskunluklarla örülü bu içli, hüzünlü öykülerde sessiz ama o parıltılı yanışı görmemek olanaksız.    M. Sadık Aslankara
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ağır Boşluk PDF 6.23 MB İndir
Ağır Boşluk EPUB 6.96 MB İndir
Ağır Boşluk MOBI 5.49 MB İndir
Ağır Boşluk ODF 5.86 MB İndir
Ağır Boşluk DJVU 7.32 MB İndir
Ağır Boşluk RAR 4.76 MB İndir
Ağır Boşluk ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Beğenerek takip ettiğim bir yazar ve ileride bir çok eser verebileceğini düşünüyorum.


Hayat bazen inandırıcı olmayabilir ama siz öykü yazdığınızda yazdığınız öykü inandırıcı olmak zorunda diyen kalemini çok beğendiğim öykü yazarıdır kendisi.


Hikayelerini beğeniyorum yazarın. Edebiyat dünyası için önemli bir kalem.


İçindeki her öyküyü bitirdiğinizde içinizde ağır bir boşluk hissedeceğiniz, üzerinde uzun uzun düşünüp bu ağırlığı hafifletmeye çalışacağınız etkileyici kurgular bütünü. büyük keyifle okuduğum, yazarın diline ve kurgu becerisine hayran olmamı sağlayan, öykücülüğü gözümde bambaşka yerlere taşıyan kitaptır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*