Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Vampirle Konuşma

Kategori: Edebiyat Yazar: Anne Rice Yayınevi: Remzi Kitabevi

Vampirle Konuşma

  • çevirmen: Roza Hakmen
  • ISBN: 9789751403063
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 392
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
Ard arda yazdığı vampirli kitaplarının ulaştığı başarıyla vampir edebiyatını bütün dünyada yeniden hortlatan Anne Rice'ın bu kitabı, tuhaf bir biçimde her şeyi sarmalayıp kuşatan erotik anlatımı, ustaca kurulmuş atmosferi, baştan sona hiç düşmeyen bir tempoyla sağlanmış gerilimi sayesinde soluk soluğa okunuyor. Vampirleri ve vampirliği kaba bir metafor olarak değerlendirme kolaycılığına düşmeden, yarattığı karakterlerin derin iç dünyaları ve sağlam çizilmiş portreleri sayesinde insanlığın en eski varoluş sorunlarına ustaca eğilme başarısını gösteren Rice, bir yanıyla sentetik, bir yanıyla klasik bir tat yakalıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Vampirle Konuşma PDF 16.27 MB İndir
Vampirle Konuşma EPUB 18.18 MB İndir
Vampirle Konuşma MOBI 14.36 MB İndir
Vampirle Konuşma ODF 15.31 MB İndir
Vampirle Konuşma DJVU 19.14 MB İndir
Vampirle Konuşma RAR 12.44 MB İndir
Vampirle Konuşma ZIP 11.48 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Fantastik kitaplardan hoşlananlar için artık kült bir eser olmuş okunmasını tavsiye ederim


Anne Rice’tan okuduğum ilk kitap Vampirle görüşme oldu ve beni Dünyasına büyük bir tutku ile bağladı. Seri halinde devam eden Vampir kitaplarında her seferinde yeni bir tat, o vahşiliğin içinde aşk, her maceranın içinde sofism vermeyi, tüm bunları ahenk içinde sunmayı mükemmel başarmış Anne Rice. Hayatım boyunca okuduğum en iyi kitapların yazarı diyebilirim.


anne rice… vampirlerin kraliçesi olduğunu düşündüğüm kadın. Kesinlikle mükemmel bir kadın ve mükemmel bir kitap. Vampie aşığı, vampirler hakkndaki neredeyse tüm filmleri izlemiş ve geniş bir vampir kütüphanesi olan bir kişi olarak diorum ki hiç kimse şimdiye kadar vampir miti üzerine bu kadar harikulade bir kurgu yaratmamıştı.Tek kelimeyle şaheser. Tek üzüntüm ve hayal kırıklığım ise bu seriye 2. kitaptan balıklama dalmış olmam çünkü 1. ve 3. kitap hiç bir yerde yok. Vampir Vittorio ve Vampirin Şarkısından bahsediyorum tabiki ama 4. kitap hala satıştayken onu da elimdem kaçırmak istemiyorum yani kan ve altın’ı… en kısa zamanda onu da kütüphaneme ekliycem kesinlikle.


Eğer hala filmini izlemeyeniniz varsa mutlaka bu kitabı almadan önce filmini izlemelisiniz, filmi çok güzel ama kitap filmden o kadar güzel ki filmin üzerinizde yaratacağı etkiyi fazlasıyla size aşılıyor. Bu kitabı okuduktan sonra Vampirin Şarkısı adlı ikinci kitabıda okumalısınız, ilk kitap vampir Louise ın anlatımı ile (konuya göre yazar Louise) ikinci kitap ise vampir Lestad ın anlatımı ile (konuya göre bu kitapda Lestad tarafından yazıldı) oluşuyor. Vampirler hiç bu iki kitaptaki kadar ilgi çekici olmamışlardı.


Aslında eski & yeni filmlerdeki vampir tanımına aşina olan kişilere biraz garip gelebilir çünkü aynada görünmeme, haçtan tırsma, gümüşten tıslama gibi vaziyetler bu kitaptaki vampirlerde yok ama başka kitaplarda bulamayacağınız vampirlerin piskolojisi, felsefesi gibi değişik öğeler barındırıyor.Ayrıca yine diğer vampir kitaplarında bulamadığım çocuk vampir tiplemesi de bu kitapta var.Vampirlerin değişik yönlerini görebileceğiniz hoş bi kitap…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*