Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Annem Gibi

Kategori: Edebiyat Yazar: Justine Levy Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Annem Gibi

Tanıtım Bülteni
Bir kilo tüy mü daha ağır yoksa bir kilo kurşun mu?Bir kilo üzüntü mü daha ağır yoksa bir kilo mutluluk mu?... Benden daha çok sevilecek bir kardeş istemiyordum. Anneme anne diyecek bir kardeş istemiyordum. Tüm gün dua etmiştim. Sonra annem bebeğini düşürdü ve depresyona girdi.Sonra göğüs kanserine yakalandı. Ve anneme bir tek ben anne diyebildim. Dünyaya getiremediği o çocuk, hatalarını affetmesini sağlayabilecek o çocuk, her şeye yeniden başlamasına yardımcı olabilecek o çocuk, ona iyi bir anne olma şansı tanıyacak o çocuk var olamadı. O çocuk kim bilir belki de annem için ölümü erteleme şansıydı. Ama olmadı. Benim yüzümden...Louise ilk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanırken annesi Alice ölmek üzereydi. Bir hastane odasında geçmişe dair sarsıcı ve unutulmaz anılarla yüzleşen genç kadının annesiyle vedalaşması hiç de kolay olmayacaktı. Bebeğini düşünmesi gerekirken annesinin kırık hayatını yeniden şekillendirmeye çalışan Louise bir hayatın son bulup diğerinin başladığı noktada kendine yeni bir yol çizmek zorunda kalacaktı...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Annem Gibi PDF 6.23 MB İndir
Annem Gibi EPUB 6.96 MB İndir
Annem Gibi MOBI 5.49 MB İndir
Annem Gibi ODF 5.86 MB İndir
Annem Gibi DJVU 7.32 MB İndir
Annem Gibi RAR 4.76 MB İndir
Annem Gibi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Annem Gibi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Anlatimi biraz agir olsa da guzel bir kitapti.


Beğenerek okudum.bir kadının hayatının bir döneminde yaşamış olduğu gelgitlerini anlatan iç dünyasını tüm açıklığı ile ortaya koyan bir kitap.


inanılmaz güzel bir kitaptı. bir solukta okudum ve annem hayatta olduğu için binlerce kez şükrettim


Annesi ile çok da samimi bir çocukluk geçirmeyen Luisa artık kendisi de anne adayı olunca ve üstüne de annesinin meme kanserinin kötüye gittiği fark edilince aradaki mesafeyi kapatmaya çalışır. Kitabın sıkıcı monologlar şeklinde anlatılması yorucu bir okuma hissi verdi. Luisa ‘in annesini kaybı sonrası girdiği depresyonu kendi ağzından okumak pek de iç açıcı değildi. neyse ki kitap inceydi ve bitirebildim.


Mükemmel bir kurgusu yok; fakat akıp gidiyor. Daha iyi bir final bölümü yazılabilirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*