Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Oğullar ve Sevgililer

Kategori: Edebiyat Yazar: D.H. Lawrence Yayınevi: Oğlak Yayınları

Oğullar ve Sevgililer

  • çevirmen: Cem Taylan
  • ISBN: 9789753292801
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 568
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 11 x 18 cm
Tanıtım Bülteni
Delikanlı yakasını çözerken Miriam'a baktı ve gördüklerini hiçbir zaman unutamayacaktı. Önce kızın güzelliğini fark etti, gözleri kamaştı sanki. Aklına getiremeyeceği kadar güzel bir vücudu vardı kızın. Delikanlı öylece kalakaldı, ne yerinden kımıldayabiliyor, ne de ağzını açabiliyordu. Hayret dolu bakışlarla yarı gülümseyebildi. Sonra delikanlı arzuladı onu, ama kıza doğru ilerlerken, biraz yakarış ifadesiyle kalkan ellerle karşılaştı. Paul, Miriam'ın yüzüne baktı ve durdu. Kızın iri kestanerengi gözleri dalgın dalgın, sevgiyle dolu ve uysal uysal onu seyrediyordu. Kendini kurban etmeye hazırlanmış gibi bir yatışı vardı. Evet vücudu Paul'un önüne serilmişti ama, gözlerinin içindeki boğazlanmayı bekleyen bir yaratığın bakışı gibi ifade, delikanlıyı olduğu yerde durdurdu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Oğullar ve Sevgililer PDF 23.57 MB İndir
Oğullar ve Sevgililer EPUB 26.35 MB İndir
Oğullar ve Sevgililer MOBI 20.80 MB İndir
Oğullar ve Sevgililer ODF 22.19 MB İndir
Oğullar ve Sevgililer DJVU 27.73 MB İndir
Oğullar ve Sevgililer RAR 18.03 MB İndir
Oğullar ve Sevgililer ZIP 16.64 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Daha farkli bir ceviriyle daha farkli bir tat alinabilirdi.


Birinci Dünya Savaşı’ını sıkıntılar içinde geçiren Lawrence 1916 yılındaki genel askerlik çağrısına uymayarak ordu yetkilileri ile çatışma içine girdi. Bu dönemin sıkıntılarını ‘Kanguru’ adlı romanında anlattı. 1930 yılındaki ölümüne kadar yazarlığını sürdüren Lawrence, çok yönlü ve karmaşık kişiliğini yapıtlarında yansıtan bir yazar olarak da bilinir.


İngiliz edebiyatının önemli adlarından D. H. Lawrence’in olgunluk döneminin ilk yapıtı bu kez Cem Taylan’ın çevirisiyle dilimizde. Maden işçisi bir baba ile öğretmen bir annenin çocuğu olan Lawrence 1885 yılında doğdu ilk romanını 1911 yılında yayımladı. Birinci Dünya Savaşı’ını sıkıntılar içinde geçiren Lawrence 1916 yılındaki genel askerlik çağrısına uymayarak ordu yetkilileri ile çatışma içine girdi. Bu dönemin sıkıntılarını ‘Kanguru’ adlı romanında anlattı. 1930 yılındaki ölümüne kadar yazarlığını sürdüren Lawrence, çok yönlü ve karmaşık kişiliğini yapıtlarında yansıtan bir yazar olarak da bilinir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*