Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fırsatı Yakalayın

Kategori: Diğer Yazar: Orison Swett Marden Yayınevi: Hayat Yayınları

Fırsatı Yakalayın

  • çevirmen: Hilmi Bilginer
  • ISBN: 9789758243716
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 102
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Zayıf iradeli ve kararsız kişilerin sürekli dillerine doladıkları ifade, "fırsat bulamama" sözüdür. Oysa hayat fırsatlarla doludur. Hayatın her safhası, her ticari muamele, her müşteri bir fırsattır. Dikkatli gözler her tarafta bu fırsatları görür ve yakalar. Newton'dan önce de insanların kafasına birçok defa elma düşmüştü, ama insanların sıradan olarak gördüğü bu olayla büyük bir fizik kanunun farkına varan ilk o olmuştu. Fırsatı gözlemek için uyanıklık, yakalamak için kabiliyet ve cesaret, faydalanmak için kuvvet ve sebat bir işte muvaffakiyet sağlayan unsurlardır. Bu fırsatı yakalayanlar hem kendileri hem de başkaları için başka fırsatlara da kapılar aralarlar ve böylece insanlara faydalı olurlar. Unutmayın, her gün daha önceden yapılamamış ve bundan sonra da yapılamayacak pekçok iyi şeyi yapabilmek için karşınıza fırsatlar çıkabilir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fırsatı Yakalayın PDF 4.23 MB İndir
Fırsatı Yakalayın EPUB 4.73 MB İndir
Fırsatı Yakalayın MOBI 3.74 MB İndir
Fırsatı Yakalayın ODF 3.98 MB İndir
Fırsatı Yakalayın DJVU 4.98 MB İndir
Fırsatı Yakalayın RAR 3.24 MB İndir
Fırsatı Yakalayın ZIP 2.99 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kitabı kütüphanede buldum bir tanede kitaplığım için sipariş veriyorum. Bu kadar güzel biyografilerin bir arada olduğu başka bir kitap henüz okumadım…. Gerçekten süper bir derleme olmuş. Hayat enerjinizin tükendiği anlarda tekrar tekrar okunması gereken bir baş ucu kitabı diyorum.


Hayatın gizli öğretisi adı altında sadece “istemek” üzerine yazılan kitapları okumaktansa bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Kişinin başarıya ulaşması için yapması gerekenler gerçekçi bir şekilde ve başarılı insanların hayatlarından özenle seçilmiş bölümler anlatılarak işlenmiş. Özellikle üniversitede okuyan gençler kesinlikle okumalı, iş hayatına atıldığınızda size gerçekten yardımcı olabilecek bir kitap. Ayrıca insanın hayattan beklentileri ve çalışma isteği konusunda kişiliğinizde olumlu değişiklikler yapabilecek bir kitap. Okuduğum en gerçekçi ve başarılı kişisel gelişim kitaplarından bir tanesi…


Şahane bir kişisel gelişim kitabı.Yazar başarıya ulaşmak için her zaman çalışmamız gerektiğini bizlere anlatmaya çalışmış.Ama anlatırken bize ünlülerin başarı hikayelerini anlatmış.Örn;Napolyon,Edison..Onların bu hikayeleri bir çok alınması gereken derslerle dolu.


İnsan hayatında en önemli ve kaçırılmaması gereken şeyler fırsatlardır. Çünkü onlar çok değerli hazinelere benzerler. Belki hayatınıza bir kere çıkarlar ya da on kere çıkarlar. Önemli olan sizin fırsatları en iyi ve en erken şekilde değerlendirmenizdir. Fırsatı yakalayın adlı bu eserde genelde fırsatların karşımıza çıkış şekillerinden bahsedilmiş. Ayrıca fırsatların bizim için ne kadar önemli olduğuna değinilmiş…. Bence okumanız gereken en önemli eserlerden biri bu kitap…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*