Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yırt At

Kategori: Diğer Yazar: Richard Wiseman Yayınevi: Pegasus Yayınları

Yırt At

Tanıtım Bülteni
Yaşamınızı kökten değiştirecek yeni bir yaklaşımHayatınızı radikal bir şekilde değiştirmek için bu kitabı yırtın ve gizli potansiyelinizi ortaya çıkarınHer şeyi değiştiren basit fikri keşfedinİradenizi güçlendirinKilo verinSigarayı bırakınKendinizi anında daha genç hissedinÇoğu kişisel gelişim kitabı sizi farklı düşünmeye yönlendirir. Daha zayıf olduğunuza inanmaya, daha zengin olduğunuzu hayal etmeye ya da mükemmel kişiliğinizi gözünüzde canlandırmaya teşvik eder. Bu zor bir iştir, zaman alır ve genellikle işe yaramaz.Bir dizi göz kamaştıran bilimsel kanıttan yararlanan Psikolog Richard Wiseman geleneksel kişisel gelişim anlayışını tepetaklak eden tamamen yeni bir yaklaşım sunuyor: Basit fiziksel hareketler sayesinde düşünme ve hissetme şeklinizi hızlı, kolay ve etkili bir biçimde anında değiştirebileceksiniz.Öyleyse, hayatınızı değiştirmeyi sadece düşünmeyin. Değiştirin!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yırt At PDF 6.23 MB İndir
Yırt At EPUB 6.96 MB İndir
Yırt At MOBI 5.49 MB İndir
Yırt At ODF 5.86 MB İndir
Yırt At DJVU 7.32 MB İndir
Yırt At RAR 4.76 MB İndir
Yırt At ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok güzel bir kitap, zaten ilk uygulamada anlıyorsunuz. Okuyup kenara koyduğunuzda değil de gerçekten uyguladığınızda farklı fark edebilirsiniz. Tavsiye ederim.


Piyasadaki diğer kişisel gelişim kitaplarından zannettiğim için başta yüzüne bile bakmadım kitabın ama sonra yazarı tanıdım. Şöyle ki isteyen kişisel gelişim kitabı diye okusun isteyen bilimsel gerçekleri çalışmaları öğrenmek için okusun. Benim gibi önyargılıysanız boşuna uzak durmayın harikulade 1 kitap.


Yırt at fikri gerçekten hoş, bazen değişim için kıymak gerekir bazı şeylere. Hoşuma giden bir kitap oldu.


Kitabın muhteviyatı ile isim çok uyumlu olmuş. “Yırt At”. Gerçekten yırt at. Yorumlara bakarak almıştım. Hayal kırıklı, zaman kaybı, para kaybı. İnşallah bu yourumumu yayınlarsınız. Hiç yılzdız vermek istemiyorum ancak 1 yıldızı da mecbur işaretledim artık yine de bir emek var. Saygılar.


Bir sonraki konu için çok fazla merak uyandırıp hızlıca okumanızı sağlıyor gayet başarılı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*