Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Meleğin Çağrısı

Kategori: Edebiyat Yazar: Guillaume Musso Yayınevi: Doğan Kitap

Meleğin Çağrısı

Tanıtım Bülteni
Tüm sırlar cep telefonunda gizli...New York, Kennedy Havaalanı.Bekleme salonunda bir kadın ile bir adam çarpışırlar, kısa bir ağız dalaşından sonra herkes kendi yoluna gider. Madeline ile Jonathan daha önce hiç karşılaşmamışlardır; tekrar görüşmeleri için de bir neden yoktur. Amaçarpışma sonrası yere dağılan eşyalarını toplarken, cep telefonlarıbirbirine karışır. Bunu fark ettiklerindeyse aralarında 10.000 kilometre vardır. Madeline Paris’te çiçekçi, Jonathan ise San Francisco’darestoran sahibi ve şef aşçıdır.İkisi de meraklarına yenik düşerek birbirlerinin telefonlarını karıştırmaya başlar ve akıl almaz bir gerçekle karşılaşırlar: Geçmişten gelen bir sır ikisini birbirine bağlamaktadır. Bu sırrın merkezinde ise birinin neredeyse hayatına mal olacak, diğerinin ise hayatını borçlu olduğu gizemli bir genç kız vardır.“Hepimizin başına gelebilecek bir hikâye… Siyah ve tozpembe renkleriyle romantik bir gerilim…”France Info
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Meleğin Çağrısı PDF 6.23 MB İndir
Meleğin Çağrısı EPUB 6.96 MB İndir
Meleğin Çağrısı MOBI 5.49 MB İndir
Meleğin Çağrısı ODF 5.86 MB İndir
Meleğin Çağrısı DJVU 7.32 MB İndir
Meleğin Çağrısı RAR 4.76 MB İndir
Meleğin Çağrısı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok güzel bir Musso romanı daha. Çok sürükleyici ve etkileyici.


Musso efsanedir. Malesef bizim ülkemizde pek tanıtımı yapılmadı ve yazar tanıtılmadı. kesinlikle tüm kitaplarını tavsiye ederim.


Musso ilk defa okuduğum bir yazar. Ve hayran kaldım. Kesinlikle diğer kitaplarını da okuyacağım yazarın. Romantik-gerilim severler bayılacak bence.


yazarın ilk okuduğum kitabı. tarzını da kitabı da beğendim. şimdi diğer kitaplarını araştıracağım


bu güne kadar onlarca yazarın onlarca kitabını okuyup mussoyu nasıl keşvetmediğim için bunu büyük bir kayıp olarak görürken bir yandanda kendime kızdım tek kelime ile muhteşem harika etkileyici meraktan çıldırarak okuyacaksınız hemen diğer kitaplarınıda temin edip okuyacağım .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*