Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kişilik ve Özgüven

Kategori: Psikoloji Yazar: Prof. Dr. İlkay Kasatura Yayınevi: Evrim Yayınları

Kişilik ve Özgüven

  • ISBN: 9789755030685
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 304
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yaşamın ilk yıllarından başlayarak gençlik boyunca yaşanan duygu ve olayların, daha sonraki yıllara nasıl yansıdığını hepimiz merak ederiz. Kişilik gelişimindeki olgunun, doğuştan getirdiğimiz özelliklere paralel olarak bize verilen eğitim biçimi ile ilişkisini de birçoğumuz biliriz. Ancak hangi eğitim tarzının nasıl bir kişilik yapısı ortaya koyacağını öğrenmek anne babaların bilinç kazanmaları gereken bir konudur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kişilik ve Özgüven PDF 12.62 MB İndir
Kişilik ve Özgüven EPUB 14.10 MB İndir
Kişilik ve Özgüven MOBI 11.13 MB İndir
Kişilik ve Özgüven ODF 11.88 MB İndir
Kişilik ve Özgüven DJVU 14.84 MB İndir
Kişilik ve Özgüven RAR 9.65 MB İndir
Kişilik ve Özgüven ZIP 8.91 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Özellikle tezimi yazarken çok işime yaradı. Güzel bir bilgi kitabı…


Kitap çok güzel kişilik analizi yapıyor.


Sn.İlkay Kasatura nın “Heyecansal Kontrol”kitabından sonra yine aynı beğeniyle okuduğum ikinci kitabı.İnsanın kendisini anlaması ve kişisel gelişimi açısından okuyabileceği sade bir dille yazılmış güzel bir çalışma.


Kişiliğin gelişiminde doğuştan gelen faktörlerden ayrı aile ve yakın çevrenin verdiği eğitimle nasıl şekillendiğini ve gençlere özgüvenin nasıl verileceği yalın ve tıp dışı kişilerin de anlayabileceği bir anlatımla anlatılmış.Konusunda sayılı uzmanlardan olan değerli Hoca’mızın bu kitabı tüm çocuk yetiştiren ailelere önerilir…


Kitapta insan kişiliğinde önemli bir yer teşkil eden, özgüven kavramı anlatılıyor. Yazarın yaptığı terapilerden ve yaşantısından, konuyla ilgili örnekler mevcut. İnsan yaşamının tüm evrelerinde özgüven kavramına açıklık getirilmeye çalışılmış. Ayrıca özgüven geliştirme konusunda kişilere ve ailelere kısa önerilerle de konu destekleniyor. Kitap içerisinde özgüvenle ilgili konular işlenirken konuyla ilgili verilen örnekler gerçekten çarpıcı ve öğretici. Ülkemizin önemli psikologlarından olan İlkay Kasatura’nın bu eseri, herkesin faydalanabileceği güzel bir eser. Kitap psikoloji türünde olmasına rağmen konu gerçek hayat öyküleriyle desteklendiği için gayet anlaşılır ve zevkli bir şekilde veriliyor. Özgüveni yüksek bireyler yetiştirmeyi isteyen anne babalara ve öğretmenlere kitabı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*