Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ketum Kahraman

Kategori: Edebiyat Yazar: Mario Vargas Llosa Yayınevi: Can Yayınları

Ketum Kahraman

Tanıtım Bülteni
“Bu ülkede küçük de olsa bir uygarlık alanı yaratmak olanaksız,” diye geçirdi aklından. “Barbarlık her şeyi önüne katıp sürüklüyor.” Karamsarlığa kapıldığı zamanlarda yaptığı gibi yine, gençliğinde gidip başka ülkelerde kendine bir yaşam kurmak yerine, burada, Lima denen bu korkunç şehirde kalmaya karar vermekle ne kadar yanlış bir şey yapmış olduğunu düşündü.Peru’da iki şehir ve iki patron. Başkent Lima’da sigortacı Ismael Carrera, taşra güneşinin altında kavrulan Piura’daysa nakliyeci Felícito Yanaqué.Bir tarafta Felícito’nun, kapısına sıkıştırılan örümcek imzalı haraç mektubuna meydan okumasıyla değişen hayatı. Diğer taraftaysa ikinci baharının zirvesindeki Ismael’in ailevi antikalıkları yüzünden kabağın, sadık dostu ve şirketinin yöneticisi Don Rigoberto’nun başında patlaması. Tam da emeklilik hayalleri kurarken...Mario Vargas Llosa, Don Rigoberto'nun Not Defterleri, Üvey Anneye Övgü, And Dağlarında Terör ve Palomino Molero'yu Kim Öldürdü romanlarından karakterlerle renklendirdiği, sürükleyiciliğiyle arkası yarınlara taş çıkaran bu kitabında dalaverenin evrenselliğini bolca tebessümle gözler önüne seriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ketum Kahraman PDF 6.23 MB İndir
Ketum Kahraman EPUB 6.96 MB İndir
Ketum Kahraman MOBI 5.49 MB İndir
Ketum Kahraman ODF 5.86 MB İndir
Ketum Kahraman DJVU 7.32 MB İndir
Ketum Kahraman RAR 4.76 MB İndir
Ketum Kahraman ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın ilk okuduğum eseri. Ancak son olmayacak.


Sürükleyici konusuyla, ince üslubuyla, etkileyici tasvirleriyle ve çok iyi çevirisiyle kaçırılmayacak kitaplardan. Su gibi akıp giden bir romandı, çok beğendim.


Çok beğendim; kısa süre içinde yazarın başka kitaplarını da sipariş edeceğim.Özellikle taşıma şirketi sahibi olan karakter beni çok etkiledi.


NOBEL OKUMA KATEGORİSİNDE TANIMAK İÇİN OKUDUĞUM ANCAK ELİMDEN BIRAKAMADIĞIM BİR KİTAP OLDU.KURGU ÇOK GÜZEL..ÇEVİRİ DE OLDUKÇA İYİYDİ. SANIRIM DİĞER KİTAPLARINI DA OKUYACAĞIM…


Mario Vargas Llosa’nın okuduğum tek kitabı başarılı bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*