Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şeytani Arzular

Kategori: Edebiyat Yazar: Elizabeth Hoyt Yayınevi: Pegasus Yayınları

Şeytani Arzular

Tanıtım Bülteni
Arzularıyla hareket eden bir adam...Şehveti ve tutkusuyla tanınan Lazarus Huntington, namıdiğer Lord Caire, Londra’nın ünlü kenar mahallelerinden biri olanSt. Giles’ta bir katili aramaktadır.Geçmişte işlediği günahlarla savaşan bir kadın...St. Giles’ı avcunun içi gibi bilen Dul Temperance Dews da hayatını ailesinin kurduğu kimsesizler yurdundaki çocuklara bakarak geçirmiştir. Ama şimdi yurdun geleceği tehlikededir.İkisinin de reddedemeyeceği bir anlaşma…Caire basit bir teklif sunar: St. Giles sokaklarında yapacağı araştırmaya yardım etmesi karşılığında Temperance’ı, yurda bağışçı bulması için Londra sosyetesine takdim edecektir. Fakat Temperance göründüğü kadar masum değildir ve çok geçmeden ikisini de mahvedebilecek bir tutkunun esiri olurlar.“İnce düşünülmüş ayrıntılar, ilgi uyandıran karakterler yaratmak konusunda eşine az rastlanır bir edebî yetenek ve güçlüduygu patlamaları yaratacak bir üslupla Hoyt, aşk ve tehlike unsurlarını bir araya getirmiş.”John Charles
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şeytani Arzular PDF 6.23 MB İndir
Şeytani Arzular EPUB 6.96 MB İndir
Şeytani Arzular MOBI 5.49 MB İndir
Şeytani Arzular ODF 5.86 MB İndir
Şeytani Arzular DJVU 7.32 MB İndir
Şeytani Arzular RAR 4.76 MB İndir
Şeytani Arzular ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şeytani Arzular PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarın diğer kitaplarına gore biraz sönük kalmis. Aşık olarak okumasanızda keyif alacağınız bir kitap. Serinin devamı cok daha iyi. Diğer kitaplarla bağlantı kurmanız için okumanızı tavsiye ederim.


en sevdiğim serinin ilk kitabı. yazarı okumaya bu kitapla başlamış biri olarak şunu söylemeliyim muhakkak şans verilmesi gereken bir yazar


Ne yazsa okurum dediğim bir yazar. Harika bir başlangıç oldu seriye. Serinin diğer kitaplarını da çok merak ettirdi. En yakın zamanda devam edeceğin.


Evet böylelikle yeni bir seriye daha başlamış bulunuyoruz. Elizabeth Hoyt yine farkını göstermiş, bu sefer işin içine bir de gizem unsuru eklemiş. Her zamanki gibi çok beğendim.


Historical yazarları içinde Elizabeth Hoyt en iyilerden biridir bana göre, ilk fırsatta bu serisine de başlayacağım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*