Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kanatsız Uçmak

Kategori: Siyaset Yazar: Edip Başer Yayınevi: Remzi Kitabevi

Kanatsız Uçmak

Tanıtım Bülteni
Emekli Orgeneral Edip Başer’in Anıları Ana Babasız Çocukluktan Ordu Komutanlığına… Kanatsız Uçmak, bir anı kitabı olarak özellikle yakın tarih konusunda önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Dönemin çalkantılı siyasal yaşamına tarafsız bir gözle bakan emekli orgeneral Edip Başer, bu anıları ülkemizin aydınlık ve mutlu geleceğine adamaktadır.• Lastik ayakkabılı çocukluktan, general üniformasına…• Menderes’in İç İşleri Bakanı’nın Harp Okulu’nda intiharına tanıklık…• Yaşar Büyükanıt’la, okul sıralarında başlayan dostluk…• Türk-ABD-Irak Terörle Mücadele Koordinasyon Birimi’nde Türkiye temsilciliği…• 2’inci Ordu Komutanlığından emekliliğe giden yol...Daha birçok benzer konu ve olayın yer aldığı elinizdeki bu kitap, çok zor sayılabilecek koşullarda başlayan bir yaşamdan ilginçkesitler sunuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kanatsız Uçmak PDF 6.23 MB İndir
Kanatsız Uçmak EPUB 6.96 MB İndir
Kanatsız Uçmak MOBI 5.49 MB İndir
Kanatsız Uçmak ODF 5.86 MB İndir
Kanatsız Uçmak DJVU 7.32 MB İndir
Kanatsız Uçmak RAR 4.76 MB İndir
Kanatsız Uçmak ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


İmkanlar çok sınırlı da olsa azim, sebat ve kararlılıkla çok önemli mesafeler kaydedilebileceğini kanıtlayan örnek bir hayat hikayesi. Yakın tarihimizle ilgili pek bilinmeyen bazı önemli olaylara, gelişmelere de ışık tutuyor.


Edip Paşa’nın yaşamını, yokluktan bu günlere gelmesine etki edenleri, mesleki alanda yaşadıklarını akıcı bir üslupla ifade eden samimi bir eser olduğunu düşünüyorum.Tavsiye ediyorum okunmalı.


Basit bir kitap, okumayınca birşey kaybetmeyeceğiniz cinsten. Bir kaç anekdot dışında aklımda birşey kalmadı. Mesleği askerlik olanlar için bir anlam ifade edebilecek anılar ve bilgiler var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*