Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Görsel Yatırımcı

Kategori: Ekonomi Yazar: John J. Murphy Yayınevi: Scala Yayıncılık

Görsel Yatırımcı

  • çevirmen: Ali Perşembe
  • Yayın Tarihi: 22.12.2020
  • ISBN: 9786257191104
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 296
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 17 x 24 cm
Tanıtım Bülteni
Görsel Analiz, yatırımcıların karmaşık formüller ve teknik kavramlara gerek duymadan bir hisse senedi ve endüstri grubunu analiz edenilmesini sağlar. Sadece fiyatın hangi yönedoğru hareket ettiğine bakarak bir hisse senedinin arkasındaki temel verilerin olumlu olup olmadığını -hızlı ve basitçe- anlatır. Murphy'nin de gösterdiği gibi, görsel analizin anahtarı, bir hisse fiyatının neden öyle davrandığını bilmekte değil, aşağı mı yukarı mı gittiğini ayırt etmekte yatar:"Bir hissenin hareketinin ardında yatan nedenleri bilmek ilginçtir... Ama tek önemli olan o resim, grafik üzerindeki o basit çizgidir." Görsel yatırımcı merceği teknik analizin kaemaşıklığı üzerinde tutarak o çizgilere bir anlam vermemizi sağlıyor. Murphy, grafik türleri ve piyasa göstergelerinden sektör analizi ve küresel yatırıma kadar tüm temel kavramlara yer veriyor. Gerçek hayattan örnekler ve kolay okunan grafiklerle:Önemli destek ve direnç seviyelerini tespit etmeyi,Fiyat hareketini teyidde işlem hacminin oynadığı rolü anlamayı,Trendleri izlemeye yarayan hareketli ortalamaları kullanmayı,Bir piyasanın şişmiş mi ya da aşırı satışta mı olduğunu belirlemeyi öğreneceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Görsel Yatırımcı PDF 12.29 MB İndir
Görsel Yatırımcı EPUB 13.73 MB İndir
Görsel Yatırımcı MOBI 10.84 MB İndir
Görsel Yatırımcı ODF 11.56 MB İndir
Görsel Yatırımcı DJVU 14.45 MB İndir
Görsel Yatırımcı RAR 9.39 MB İndir
Görsel Yatırımcı ZIP 8.67 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


teknik analiz üstünkörü geçilmiş, yazıldığı dönem için neyse de 2021 için çok yüzeysel. ayrıca amerikan piyasalarının birbirleriyle korelasyonu(1996 da yazılmıs bır kıtap) vs gibi konulara da değiniyor. eh işte.


teknik analizin temelini basit bir şekilde anlatmış herkesimin anlayacağı bir dil kullanmış,biraz daha detaylısını arayanlar ali perşembe’nin kitaplarını öneririm.


Sıfırdan başlayanlar için daha uygun bir kitap. Eğer daha ileri seviyelerde kaynak arıyorsanız başka ürünler daha faydalı olacaktır


teknik analizin en basit kavramlarını ele alıyor,macd,moving avarage gibi.T.analiz öğrenmek isteyenler ali perşembenin teknik analiz mi dedin hadi canım sende serisinden faydalanabilirler.Bu kitap çok sığ ve aktaracağı bilgiler sınırlı.


Bu kitap teknik analizin çok az bir bölümüne yer veriyor.Ayrıca bilgiler ABD borsasıyla ilgili.Her ne kadar teknik analiz evrensel dese de bence faydalı bir kitap değil.Teknik analiz konusunda daha başka kitapları denemenizi tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*