Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aranmayan Özellikler

Kategori: Edebiyat Yazar: Selçuk Orhan Yayınevi: Doğan Kitap

Aranmayan Özellikler

Tanıtım Bülteni
Çağımızın Ölü Canlar’ıDeneyimli finans danışmanı Faruk, global bir enerji şirketinin insan kaynakları biriminde gerçekleşmiş bir dizi yolsuzluğun izini sürmektedir. Şirkete yıllar boyu sahte işe alımlar yapılmış, gerçekte çalışmayan insanlar çalışır gibi gösterilmiş ya da yalancı özgeçmişlerle yüksek pozisyonlarda istihdam edilmiştir.Faruk bu isimlerin bir kısmına ulaşmayı başarır. Karşısına çıkanlar, bazı olağanüstü yeteneklerine karşın, yenik, kenara itilmiş, kullanılmış ya da hastalıklı kişilerdir. Bütün bulgular, şirketin eski bir çalışanı olan Süleyman Kara’yı ve merkezde onun tedirgin edici kişiliğinin bulunduğu karmaşık bir ilişkiler ağını göstermektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aranmayan Özellikler PDF 6.23 MB İndir
Aranmayan Özellikler EPUB 6.96 MB İndir
Aranmayan Özellikler MOBI 5.49 MB İndir
Aranmayan Özellikler ODF 5.86 MB İndir
Aranmayan Özellikler DJVU 7.32 MB İndir
Aranmayan Özellikler RAR 4.76 MB İndir
Aranmayan Özellikler ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Beklediğimden çok daha iyi bir romandı. Yazarı hiç tanımıyordum ve ilk kez bir kitabını okudum. Değindiği konular ve akıcı anlatımıyla okumaya değer bence..


Selçuk Orhan gibi yazarlar tek bir kitapla değerlendirilemez, onların bir edebiyat dünyası ve felsefeleri vardır. Öbür yandan şunu gönül rahatlığıyla ve huzuruyla söyleyebilirim ki yazarın bu romanı da diğerleri gibi müthiş bir okuma lezzeti bırakıyor damakta. Bu lezzet başka hiçbirşeye benzemez.


Ders için okumaya mecbur olmasam asla almazdım. Ben beğenmedim.


Kitap hakkında şimdiye dek yorum yapıl(a)mamış olması ilginç. Roman birçok farklı açıdan okunmaya müsait aslında. Günümüz iş hayatının açmazları ve kumpasları bakımından romana yaklaşmak bu okuma açılarından birini teşkil edebilir mesela. Ayrıca romanda gündelik toplumsal hayatın duyarlılıklarına dair çok sayıda pasaj var. Kitabın hem pazarlama hem de edebiyat ve estetik açısından tek handikabı kapağındaki Ölü Canlar benzetmesi/karşılaştırması. Bunu yok sayıp romanı okuduğunuzda günümüz Türk edebiyatının önemli yazarlarından birisiyle hasbihâl etmiş olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*