Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Odysseus: Dönüş

Kategori: Edebiyat Yazar: Valerio Massimo Manfredi Yayınevi: Pena Yayınları

Odysseus: Dönüş

Tanıtım Bülteni
Aralıksız süren on yıllık büyük savaştan sonra Truvalılar savaşı kaybeder. Efsanevi kahraman Odysseus yurduna, İthaka’ya dönüş için yola çıkar. Ancak korkunç kâbuslara sahne olabilecek tehlikeler ve düşmanlar onu beklemektedir. Yol tuzaklarla doludur. Odysseus her şeye rağmen evine dönmeye kararlıdır. Sevgili ailesi ve yurdu onu uzun yıllardır bekliyordur.Gökyüzü açıldığında ne yıldızlar vardı ne de ay, tepemizde sadece beyaz bir kubbe yükseliyordu. Rüzgâr daha sert ve daha kuvvetli esiyordu, bir fırtınanın ortasındaydık. Ümitsizliğe kapıldım, tanrılar yine beni hedefimden uzaklaştırıyorlardı.Ne yana bakarsak bakalım tek gördüğümüz hiçlikti. Malea Burnu’nun ucu, ki eğer böyle bir burun kaldıysa, hâlâ çokuzaklarda olmalıydı! Adamı, evimi, ailemi o kadar çok arzulamış, hayal etmiş ve yakınımda hissetmiştim ki neredeyseelimle onlara dokunabileceğimi sanmıştım. Babamın beni, kara parçalarının görünmediği, denizin her yöne doğrusonsuzca uzandığı, güneşin durgun su üzerinde dans eden ışık huzmeleri yarattığı, açık denize götürdüğü gün aklıma geldi. Çevremizi saran deniz boştu.Valerio Massimo Manfredi Odysseus: Benim Adım Hiç Kimse”nin kaldığı yerden, yani Truva savaşının sonundan devam eden romanda yazar, Homeros’un yarattığı tüm zamanların en etkileyici ve cesur kahramanına bağlı kalmakla birlikte yeni ve canlı bir ses veriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Odysseus: Dönüş PDF 6.23 MB İndir
Odysseus: Dönüş EPUB 6.96 MB İndir
Odysseus: Dönüş MOBI 5.49 MB İndir
Odysseus: Dönüş ODF 5.86 MB İndir
Odysseus: Dönüş DJVU 7.32 MB İndir
Odysseus: Dönüş RAR 4.76 MB İndir
Odysseus: Dönüş ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Odysseus: Dönüş PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bir Arkeolog olarak truva savaşınıdefalarca okumuşumdur.Bir de bu yazardan okumak istedim.bilindik kurgulamalar olmakla beraber, ilginç yönlerde fazlasıyla tatminkardı.Truva savaşını merak edenlere tavsiye ederim


Truva Savaşı’nı bir de bu yazardan okudum.Anlatım inanılmaz sade,kimi zaman sıkıcı bile denebilir.Yine de tarihe ilgisi olanlar okuyabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*