Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Anarşist

Kategori: Edebiyat Yazar: Tristan Hawkins Yayınevi: Ayrıntı Yayınları

Anarşist

  • çevirmen: Elif Özsayar
  • Orijinal Adi: The Anarchist
  • ISBN: 9789755392264
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Sıradan bir işgününün sonunda gelen beklenmedik bir kalp krizi, hiçbir şey için geç olmadığını gösterecektir. Sheridan'ın içinde saklanan anarşist olanca cüretiyle ortaya çıkacak ve o güne kadar mahrum kaldığı her şeyi arsızca talep edecektir: Özgürlük, samimiyet, dürüstlük, vicdan, baş kaldırı, yaşama sevinci ve seks. Hayatını allak bullak eden bu sersemletici macedara Sheridan yalnız da değildir: Düzenle göbek bağlarını koparmış iki genç gezgin, Nirvana yolcuları Yantra ve Jayne, ona yol arkadaşlığı ve rehberlik edecektir... Anarşist, Sheridan Entwhistle'ın tek kişilik isyanını anlatıyor. Yaşlanmanın kaçınılmaz cehenneminin, orta yaş krizine çarparak rayından çıkan yavan bir hayatın fotoğrafını çekiyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Anarşist PDF 11.95 MB İndir
Anarşist EPUB 13.36 MB İndir
Anarşist MOBI 10.55 MB İndir
Anarşist ODF 11.25 MB İndir
Anarşist DJVU 14.06 MB İndir
Anarşist RAR 9.14 MB İndir
Anarşist ZIP 8.44 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bazen hayat hiç olmadık zamanda bir anda rayından çıkar ve nereye sürüklenecegini bilemezsin. Sheridan ın hayatı nasıl şekillencek ; renklenecek mi yoksa daha da ızdırap vereci bir hal alacak….


Öncelikle romanda kurulan denklemin çok başarılı olduğunu vurgulamakta fayda var. Yazar, her iki tarafıda –düzenin içinde yaşayanlar ve düzenin dışında yaşayanlar- Entwhistle ailesinin çevresinden seçtiği kimliklerle başarıyla yansıtıyor. Bu elbette bilinçli bir kurgu. Roman, yazarının hangi açıda durduğunu yansıtırken, okuyucuyu ‘şu seçim doğrudur’ ya da ‘bu seçim yanlıştır’ gibi tercihlerde bulunmaya zorlamıyor, daha çok iki değişik tarafta yaşayanların hayatlarından kesitler sunuyor.. Bu bir tür tanıklık gibi bir şey… Bu romanda hepimiz, düzenin içinde ya da dışında olan kahramanların hayatlarına tanık oluyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*