Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Son Tanık

Kategori: Edebiyat Yazar: Glenn Meade Yayınevi: Kırmızı Kedi Yayınevi

Son Tanık

Tanıtım Bülteni
Yugoslavya parçalanmakta, dünyanın Nazilerden sonra verdiği bütün sözlere rağmen Avrupa’nın göbeğinde bir başka soykırım yaşanmaktadır. Koalisyon kuvvetleri, Saraybosna’nın eteklerinde bulunan Omarska Kampı’ndaki katliamdan sağ kurtulmayı başarmış, ancak yaşadığı derin travma yüzünden konuşmaktan bile aciz küçük bir kız bulur. New York’lu bir hukukçu olan Carla Lane’in, yıllar önce Yugoslavya’da yaşanan “etnik temizlik”le ilgili pek az bilgisi vardır. Genç kadın, hamiledir ve müzisyen kocasıyla ideal bir hayat sürmektedir. Ancak kocasının gizemli bir suikastta öldürülmesiyle, Carla’nın zihnini bir süredir meşgul eden garip görüntüler şiddetlenir. Bunların izini süren genç kadın, çocukluğunda ağır bir psikolojik tedavi gördüğünü ve psikiyatristinin ona annesinin günlüğünü vermesiyle, ailesinin 20 yıl önce Bosna’daki bir ölüm kampında, büyük bir vahşetin kurbanları olduğunu öğrenir. Carla’yı zorlu bir sınav beklemektedir. Gerçek kimliklerini saklamak ve kurdukları suç imparatorluğunu muhafaza etmek adına kanlı geçmişlerinden geriye kalan son tanığı da susturmaya kararlı olan suçluları bulmalıdır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Son Tanık PDF 6.23 MB İndir
Son Tanık EPUB 6.96 MB İndir
Son Tanık MOBI 5.49 MB İndir
Son Tanık ODF 5.86 MB İndir
Son Tanık DJVU 7.32 MB İndir
Son Tanık RAR 4.76 MB İndir
Son Tanık ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


baya iyi kitaptı. glenn meade her zamanki tarzının dışına çıkmış ve gerçekten bosna ile ilgili güzel bir eser ortaya koymuş. tavsiye ederim.


çok büyük acılar çok büyük trajik olaylar var, etkisinden çıkılması zor olan bir kitap


Bosna trajedisine batılı ve insancıl bir bakış açısı olarak ilgi çekici.


Tarihin en büyük insanlık dramlarından biridir Bosna’da yaşananlar. Keskin nişancıların sokaklardan gelen geçeni çoluk çocuk ayırt etmeden tek tek öldürdüğü, sistematik işkencelerin, tecavüzlerin, çocukların babalarıyla ya da anneleriyle ilişkiye zorlandığı, en beter vahşetlerin yaşandığı yerlerden biri olan Saraybosna’nın eteklerinde bulunan Omarska Kampı’ndaki iğrenç ötesi olaylar anlatılamktadır kitapta. Yazacak çok şey var da, ayrılan bölüm sınırlı. Tavsiye ederim, mutlaka alıp okuyun.


Maalesef ki yaşananlar gerçek ve insanı kahrediyor. Yazarın eline sağlık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*