Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ağaçkakan

Kategori: Edebiyat Yazar: Tom Robbins Yayınevi: Ayrıntı Yayınları

Ağaçkakan

  • çevirmen: Fatma Taşkent
  • Yayın Tarihi: 28.04.2017
  • Orijinal Adi: Still Life With Woodpecker
  • ISBN: 9789755392417
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bir Camel paketine bakarak neler söyleyebilirsiniz? Âşık değilseniz, o da her nesne kadar anlamsızdır. Ama, “azılı” bir bombacı aklınızı başınızdan almışsa ve aylarca Camel paketi dışında hiçbir şey “okumamışsanız”, siz de Prenses Leigh-Cheri gibi kâinatın sırlarını çözebilirsiniz belki. Ağaçkakan, sıra dışı kahramanların yaşadığı tutkulu bir aşk hikâyesi... Tahttan sürülmüş bir kraliyet ailesinin Prenses kızı ile göğsüne bantlanmış dinamit lokumlarıyla dolaşan meşhur bombacı Bernard, nam-ı diğer Ağaçkakan, Hawaii’de karşılaşır. Ağaçkakan bir kanun kaçağıdır ama sıradan bir suçlu değildir; şerefli bir davası ve saygı değer bir felsefesi vardır. Prenses ise seksin “arsız” çağrısına doğru dörtnala koşturan soylu vücudunu ıslah etmeye karar vermiştir. Yüksek toplumsal ve çevresel duyarlılığı Ağaçkakan’ın romantik bireyciliğine toslayınca, Prenses bambaşka bir davanın peşinden koşmaya başlayacaktır: Aşk... Aşk bazen gelir; ama sonra geldiği gibi gider. Robbins’in hınzır, dalgacı, hiperaktif dünyasında renkli ve hareketli bir aşk turu atarken, ezeli bir soruya cevap bulma arayışındaki Prenses ile Ağaçkakan’a eşlik ediyoruz: Aşkı kalıcı kılmanın yolu nedir? Bu arayış sırasında, piramitler, kızıl saçlılar, uzaylılar, Ay’ın ve Güneş’in misyonu ve tabii Camel paketi arasındaki esrarlı ilişkileri keşfetmek de onlara kısmet olacaktır. Robbins aşkı mı “ti”ye alıyor; yoksa aşk karşısındaki çaresizliğimizi mi? Kendiniz karar verin.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ağaçkakan PDF 11.95 MB İndir
Ağaçkakan EPUB 13.36 MB İndir
Ağaçkakan MOBI 10.55 MB İndir
Ağaçkakan ODF 11.25 MB İndir
Ağaçkakan DJVU 14.06 MB İndir
Ağaçkakan RAR 9.14 MB İndir
Ağaçkakan ZIP 8.44 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tom Robbins her romanında olduğu gibi bu romanında da mizahı, hayata karşı alternatif bir bakış açısını, ve umut dolu bir yaşam inancını bir araya getirmiş. Yazarın her eseri gibi, Ağaçkakan da okuyucusunu hayal kırıklığına uğratmayan bir eser.


Parfümün Dansı’nı hayranlıkla okumuştum.Onu hala tek geçiyorum. Ama Ağaçkakan’da aynı tadı alamadım.


Okuyucu sathinda hak ettiği yeri bulamamış yazarlardan birisi Tom Robbins. Muhteteşem bır hayal gücü akıcı bir anlatımla buluşunca ortaya Ağackakan gibi bir eser çıkıyor. Tekrar okunacak yazarlar listesine adini yazdirdi bende. Sevilen atni-kahramanlar tabelasina Ağaçkakanı da eklıyoruz. Bu romandan sonra kızıllara farklı gozle bakacaksınız


Bakış açısı, olaylara yaklaşım gerçekten çok farklı. Sıradan bir şey okumadığınızı hissettiriyor. Ancak ben kitapta ilerlemekte biraz zorlandım. Belki benim okuduğum dönem ile ilgilidir bilemiyorum.


Parfümün Dansı’nı hayranlıkla okumuştum. Ben onu hala tek geçiyorum. Ama Ağaçkakan’ ı da sıkılmadan ve keyifle okudum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*