Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İhtiras Çağı

Kategori: Edebiyat Yazar: Jude Deveraux Yayınevi: Pegasus Yayınları

İhtiras Çağı

Tanıtım Bülteni
Birbirinden tamamen farklı bir kadın ve bir erkekGerçeğe dönüşen hayaller, inatla yeşerip çiçek açan bir aşk…Edilean Talbot, babasının ölümüyle yatılı okul ve arkadaşlarının evleri arasında göçebe bir hayat yaşayan çok güzel, zeki ve neşe dolu genç bir kadındır. Ancak onu parası için korkunç bir adamla evlendirmek isteyen zalim dayısı tarafından zorla İngiltere’den İskoçya’ya getirilir. Edilean’ın dayısının el koyduğu arazilerin gerçek reisi olan ve klanı tarafından çok sevilip sayılan Angus McTern, genç kadının altınlarıyla birlikte Amerika’ya kaçmasına yardım ederken kendini onun peşinden bu yeni ülkeye giden gemide bulur.Bildikleri ve birbirinden tamamen farklı olan dünyalarını geride bırakan ve inatları yüzünden sık sık ayrı düşen Edilean ile Angus, geleceklerini şekillendirmeye çalışırken Amerika’nın ve geçmişlerinin önlerine çıkardığı tehlikeli engelleri aşarak hem hayallerindeki kasabanın hem de bu yeni ülke kadar hoyrat bir aşkın temellerini atacaklardır.“Deveraux, cesur kadınlar, kötü adamlar ve karşı konulmaz kahramanlar ile incelikle kaleme alınmış yardımcı karakterler yaratmak konusunda bir usta… Hikâye hızla akıyor ve romantizm kıvılcımlarıyla okuyucuyu romana bağlıyor.”Publishers Weekly“Şaşırtıcı ve ilginç Edilean’la ilgili yeni maceralar vadeden usta hikâyeci Deveraux, kendine has, sevimli ve sivri dilli karakterlerini biri geçmişte biri bugünde geçen iki romansta bir araya getirerek en eğlenceli ve keyifli masallarından birini kaleme almış.”Booklist“Deveraux, onu çok satanlar listelerinden düşürmeyen, masalsı mekânları, aile bağları, küçük kasaba değerleri ve beklenmedikaşklarla dolu bir romanla tekrar aramızda… Okuyucular bu seri boyunca bir malikâne, kasaba ve gizemlerle dolu bir kadın olarak karşımıza çıkan Edilean’ın çekiciliğine karşı koyamayacaklar.”Publishers Weekly“Sempatik karakterleri ve yardımcı oyuncuları için bile tatmin edici sonları, bu kitabı unutulmaz kılıyor.”BookPage
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İhtiras Çağı PDF 6.23 MB İndir
İhtiras Çağı EPUB 6.96 MB İndir
İhtiras Çağı MOBI 5.49 MB İndir
İhtiras Çağı ODF 5.86 MB İndir
İhtiras Çağı DJVU 7.32 MB İndir
İhtiras Çağı RAR 4.76 MB İndir
İhtiras Çağı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Severek okuyorum seriyi ama ilk kitap daha güzeldi


ilk ve üçünçü kitabı daha çok sevdim


Çoook güzel bir romandı. Uzun zamandır böylesine soluksuz bir roman okumamıştım. Serinin devamında ailelerin Amerika’daki yaşantıları var ama bence serinin en güzel kitabı budur.


Güzel bir historical idi .. Angus ve Edilian’ın İskoçya’dan Amerika’ya uzanan maceresı güzeldi ancak tam da çok mükemmel harikulade değildi..Derinliği olan bir yazar ama hep bir şey eksik hissinden kurtulamadım..
Edilian Kasabasının doğuşunu anlatan çok güzel bir romandı. Fakat okurken Hatun lafına çok takıldım. Çevirmen bunu tatlım olarak değişitirebilir miydi? Bu kelime beni hikayede ilerledikçe çok rahatsız etmeye başladı.. Romanın kurgusu çok güzel idi ancak yeterli şekilde akmıyordu hikaye bir durağanlık vardı sanki. Yine de okurken zevk alarak okuduğum bir roman oldu..


çok eğlenceli bir kitap. tatilde okunabilir. oldukça sürükleyici

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*