Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Babasının Prensesi

Kategori: Psikoloji Yazar: Jean-Claude Liaudet Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

Babasının Prensesi

Tanıtım Bülteni
Her kadının ve kız çocuğu olan her babanın okuması gereken bir kitap.Toplumca doğal karşılanan ancak bireyin sağlıklı gelişimini baltalayan pek çok davranış vardır kibaba-kız ilişkisi de bundan payını alır.Kız çocuğu doğumundan yetişkin bir kadın olana dek yaşadığı her evrede babasına nasıl bakıyor?Ondan neler bekliyor?Yetişkin bir kadın, babasıyla olan ilişkisini anlamadan eşiyle olan ilişkisini ve gönül ilişkilerindetekrarlayarak karşısına çıkan sorunları anlayamaz.Jean-Claude Liaudet, bu kitabında, baba-kız ilişkisini psikoloji ve sosyoloji merceklerindeinceliyor. Zira çocukluk döneminden yetişkinliğe erişene dek karşı cins ebeveynimizle kurduğumuzilişki, gönül ilişkilerimizin nasıl bir seyir izleyeceğini belirliyor.Baba figürünü tarihsel, dinsel, mitolojik, sosyolojik, hukuksal ve psikolojik açıdan da ele alanyazar, "Bu tür bir kitabı okumak akılda sorular uyandırmalı, okuyanı düşünmeye sevk etmelidirama kesinlikle bir kullanma kılavuzu gibi ele alınmamalıdır" dese de boşanma, ensest, şiddet,eşcinsel ebeveynlik gibi güç konulara ve tabulara değinmeyi ve bu konulara ışık tutmayı da ihmaletmiyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Babasının Prensesi PDF 6.23 MB İndir
Babasının Prensesi EPUB 6.96 MB İndir
Babasının Prensesi MOBI 5.49 MB İndir
Babasının Prensesi ODF 5.86 MB İndir
Babasının Prensesi DJVU 7.32 MB İndir
Babasının Prensesi RAR 4.76 MB İndir
Babasının Prensesi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Adının çekiciliği yeterince içerikle buluşmuyor. Meraklısı okuyabilir.


BABA kavramı her açıdan ele alınmış nadir bir eser.Psikiyatri ve psikoloji öğrencilerine tavsiye ederim klinik anlamda güzel bir yardımcı kitap.


Psikoloji üzerine, ödipus ve ensest, ve insanlık tarihi ve dinler tqrihi hakkında çarpıcı amq kısacık bir eser. Alışıldık bir ebeveyn kitabı değil, onun için tqvsiye ederim


Bilgilendirici bir kitap tavsiye ederim


Öncelikle baba adayları ve babalar okumalı,sonra kadınlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*