Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mass Effect – Keşif

Kategori: Edebiyat Yazar: Drew Karpyshyn Yayınevi: Akılçelen Kitaplar

Mass Effect – Keşif

Tanıtım Bülteni
BioWare firmasının ödüllü bilgisayar oyununun nefes kesen başlangıç hikâyesi!DREW KARPYSHYN; Ödüllü bilgisayar oyunu Mass Effect’in başyazarı ve New York Times’ın çok satanlar listelerinin gediklisi.Galaksinin bütün gelişmiş toplumları, elli bin yıl önce ortadan kaybolan kadim Prothean ırkının teknolojilerine bel bağlamış durumda. 2148 yılında Mars’ta bulunan Prothean teknolojileri sayesinde galaksiye yayılmaya başlayan insanoğlu ise galaktik topluluğun en yeni üyesi olarak kendine bir yer edinmeye çalışıyor.İttifak savaş kahramanı David Anderson, uzayın kolonileştirilmiş bölgelerinin sınırında gizli bir askerî araştırma üssünden geriye kalanları incelemekle meşgul: Dört bir yanı cesetlerle dolu, üzerinden dumanlar yükselen bir harabe burası ve bir sürü de yanıtsız soru var. Acaba bu üsse kim saldırdı ve bunu neden yaptı? Arkadaşlarının acıklı bir kaderi paylaşıp hayata veda etmelerinden ancak saatler önce üsten beklenmedik bir şekilde ayrılan genç bilim insanı Kahlee Sanders nerede?Tabii ki olanların baş şüphelisi Sanders ama onu bulmak, belki de Anderson’un başının daha fazla ağrımasına neden olacak. Zerre kadar güven duymadığı uzaylı bir ajanla birlikte çalışan ve peşindeki kiralık katilden kurtulmayı bir türlü beceremeyen Anderson, insan ayağının daha önce basmadığı gezegenlerde türlü engelleri aşmaya, meşum bir komployu ortaya çıkarmaya çalışıyor. Öğrendiklerini birilerine anlatabilecek kadar hayatta kalıp kalamayacağı ise tamamen farklı bir tartışma konusu.     
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mass Effect – Keşif PDF 6.23 MB İndir
Mass Effect – Keşif EPUB 6.96 MB İndir
Mass Effect – Keşif MOBI 5.49 MB İndir
Mass Effect – Keşif ODF 5.86 MB İndir
Mass Effect – Keşif DJVU 7.32 MB İndir
Mass Effect – Keşif RAR 4.76 MB İndir
Mass Effect – Keşif ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


arkadaşıma almıştım ve beğendiğini söylemişti


mass effect serisinin ilk kıtabı. oyununa aşina olanlar için bu serinin ayrı bir keyifle okunacağını düşünüyorum.


İlk Mass Effect oyununun öncesinde geçen bu kitapta, yine ilk oyunda göreceğimiz Anderson’un nasıl Spectre olamadığını öğreniyoruz. Kitabın içeriği akıcı, yer yer aksiyon, yer yer evrene dair bilgi kırıntıları bulunuyor. Bu kitaptan sonra ilk Mass Effect oyununu oynamanızı tavsiye ediyorum hikaye bütünlüğünü sağlamanız açısından. Zira kitap-oyun-kitap-oyun şeklinde ilerliyor hikaye.


Çok ünlü bir bilgisayar oyununun kitap uyarlaması ve işin garibi benzerlerinin aksine kitap gerçekten kaliteli okumanızı tavsiye ederim.


Mass Effect oyunları elimin altın da olmasına rağmen şuana kadar oynamaya fırsatım olmadı. Ancak Evreni, ırkları ve diğer unsurlarıyla ilgimi çeken bir yapım olduğu için üçlemesini okumaya karar vermiştim. Oldukça da keyif alarak okuduğumu belirtmek isterim. Drew Karpyshyn Star Wars: Knights of the Old Republic, Mass Effect 1-2, Baldur’s Gate II ve Neverwinter Nights gibi oyunların senaristliğini yapmış, senarist kadrosunda bulunmuş. Star Wars, Baldurs Gate ve Mass Effect serileri için de kitap yazmış. Üçleme de aksiyon dozajı hiç düşmüyor ve gayet akıcı bir dilinin de olduğunu belirtmek isterim. Üçlemeden sonra Mass Effect’e, evrenine ve ırklarına olan ilgim arttı ve umarım bir gün oyunlarını oynarım. Uzun lafın kısası oyunlarını oynamamış olsanız bile Star Wars evrenine ait kitaplardan zevk alıyorsanız veya bilim kurguyla aksiyonu iyi harmanlayan, ilginç ırklara sahip bir seri okumak istiyorsanız öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*