Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gecenin Hakimleri

Kategori: Edebiyat Yazar: J. R. Rain Yayınevi: Martı Yayınları

Gecenin Hakimleri

Tanıtım Bülteni
Bugüne kadar bildiğiniz bütün vampir hikâyelerini unutup Samantha Moon’la tanışmaya hazır olun. Bir eş, bir anne ve özel bir dedektif... Ayrıca bir vampir! Mükemmel bir aileye sahip Samantha Moon’un hayatındaki her şey yolunda gidiyordu, ta ki akıl almaz bir saldırı tüm hayatını sonsuza dek değiştirip bütün yaşamını altüst edene kadar. Samantha vampir olduktan sonra, işini bırakıp geceleri çalışmayı tercih ettiği özel dedektifliğe başlar. Beş kez vurulan ve ölmeyen Kingsley Fulcrum ise kendisine saldıran kişiyi bulması için Samantha’yı tutar. Bu gizemli olayı çözmeye çalışan Samantha, Kingsley’in göründüğü gibi biri olmadığını anlar. Yeni yaşamına alışmaya çalışan Samantha, acaba öğrendiği bu akıl almaz gerçeklerle başa çıkabilecek midir? “Uykunuzun kaçmasına hazır olun!” James Rollins “Gecenin Hâkimleri mutlaka okumanız gerekenler arasında. Eğer Janet Evanovich’in Stephanie Plum’ını sevdiyseniz, J. R. Rain’in bir vampir olarak özel dedektiflik yapan Samantha Moon’unu da seveceksiniz.” Booklist “Elinizden bırakmanız imkânsız. Gecenin Hâkimleri, alışılmadık bir tarzda birbirinden farklı birçok karakterin yer aldığı, mükemmel bir şekilde kurgulanan olay örgüsü ve canlı diyaloglarıyla inanılmaz bir şehir fantezisi.” April Vine
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gecenin Hakimleri PDF 6.23 MB İndir
Gecenin Hakimleri EPUB 6.96 MB İndir
Gecenin Hakimleri MOBI 5.49 MB İndir
Gecenin Hakimleri ODF 5.86 MB İndir
Gecenin Hakimleri DJVU 7.32 MB İndir
Gecenin Hakimleri RAR 4.76 MB İndir
Gecenin Hakimleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Konu bast de olsa fantastik sevenler beğenecektir. Ama öyle kaslı maskı erkekler yok bu kitapta. Zorla vampire dönüşmüş bir anne ve yaşadığı zorluklar,ev hayati ,alçak kocası,çok sevdiği isi..


Bir çırpıda bitti. Ana karakterin vampir ve kadın olmasını sevdim. Öyle harika bir kurgu ve olay örgüsü yok ama okurken de sıkmıyor. Birkaç yerde tekrara düşülmüş ama çok üzerinde durmadım. Kapak görselinin içerikle bir alakası yoktu; elimde değil takınca takıyorum işte :/


Orta karar bir kitaptı. Olaylar hızlı bir şekilde gelişti ve son buldu. Tam aradığımı bulamadım özellikle arka kapakta yazılanları okuduktan sonra. Yinede serinin diğer kitaplarında şans vermeyi düşünüyorum. Bakalım yazar kendini ne kadar geliştirebilmiş.


Sıradan vampir hikayelerinden daha farklı akıcı ve güzel


Kitap tanıtımındaki yazıyı okuyunca hem vampir hem dedektif fikri bana farklı ve çekici geldi. Beklentim yüksekti fakat kitabı yavan buldum. Fikir güzel, yazarın dili sade ve akıcı. Boş vaktiniz çoksa okunacak bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*