Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol

Kategori: Diğer Yazar: Napoleon Hill Yayınevi: Akılçelen Kitaplar

Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol

Tanıtım Bülteni
Zengin olmak mı istiyorsunuz? Dünyanın en zengin insanı Andrew Carnegie'nin talebi üzerine gerçekleştirilen bir “Kişisel Başarı Felsefesi” araştırmasından elde edilen sonuçlar doğrultusunda kaleme alınan Büyük Düşün & Büyük Ol, yeni bir dünyanın kapılarını aralamanızı mümkün kılacak. Napoleon Hill, büyük başarılara imza atıp inanılması güç servetler kazanan Henry Ford, Thomas Edison, Alexander Graham Bell, John D. Rockefeller, George Eastman gibi 500 kişiyle görüşüp zenginliğe giden yolda atılması gereken 13 temel adımı belirliyor ve bu muhteşem bilgi birikimini bizlerle paylaşıyor. Aklın kavradığı ve inandığı her şeyin elde edilebilir olduğunu düşünen Hill, başarıya giden yoldaki en önemli şey olan kişisel inancın gücünü de gözler önüne seriyor.Yayınladığı tarihte olağanüstü bir ilgiyle karşılanan ve aşılması zor bir rekor kıran Büyük Düşün & Büyük Ol, 70 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşmıştır. Bu kitap hayata bakışınızı ve hayatınızı değiştirecek; size zenginliğin kapılarını açacak.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
Kitapyurdu Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
D&R Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
Idefix Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
BKM Kitap Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
Hepsiburada Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
Nadir Kitap Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
N11 Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
Amazon Türkiye Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol PDF 6.23 MB İndir
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol EPUB 6.96 MB İndir
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol MOBI 5.49 MB İndir
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol ODF 5.86 MB İndir
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol DJVU 7.32 MB İndir
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol RAR 4.76 MB İndir
Çizgilerle Büyük Düşün Büyük Ol ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kişisel gelişim kitaplarının bir numarasıdır.


Yazarın Düşün ve Zengin Ol kitabının görsellerle zenginleştirilmiş özeti bu eser. Düşün ve Zengin Ol kadar açıklayıcı olmasa bile, okuması gayet zevkli ve yeteri derecede ufuk açıcı.


özet niteliğinde önemli noktalara değinmiş bir kitap


Satış mesleğinde çalışanlar veya çalışmak isteyenler için tüm dünyada en fazla satılan (ve muhtemelen okunan) satış kitaplarını inceledim. Satış mesleğinde çalışanlar heveslerini tetiklemek için ulaştığım sonuçları ve yorumlarımı Kitapyurdu.com’da paylaşıyorum.
Bu kitap dunyanın en fazla okunan satılan satış kitapları arasında gösterilmesine rağmen, satış mesleğine dair neredeyse hiçbir bilgi bulamazsınız. Napoleon Hill, Hristiyanlık destekli Kapitalizm konusunda insanları gaza getirme konusunda çok kitap yazmış bir yazardır.
Bu kitabı da diğer kitapları gibi tavsiye etmem. Özellikle Kuran’ı televizyonlardaki hocalardan veya cuma namazındaki hutbelerden veya küçükken gittiği Kuran kursundan duyduklarıyla kulak dolgunluğu ile değil, kendisi bizzat okumuş, meal’iyle yetinmemiş, tefsir’lere de müracaat ederek, kainat niye yaratılmıştır, insanlık niye yaratılmıştır diye sorgulayan kişilere hiç tavsiye etmem.Onlar için bu kitap sadece zaman kaybıdır.


Napoleon Hill’in kitapları efsanedir. Bu da harika bir çalışma olmuş. Kendinize hatırlatmak amaçlı arada okuyup bir saatte bitirebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*