Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ben Bir İnsanım

Kategori: Edebiyat Yazar: M. Memduh Uyan Yayınevi: Belge Yayınları

Ben Bir İnsanım

  • Yayın Tarihi: 01.06.1993
  • ISBN: 9789753446068
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 64
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Her yanım titriyor, engelleyemiyorum...ama için gülüyor...her türlü işkenceye karşı direnecektim...ah insanlık..gelin, görün insanlığı nasıl katlediyorlar..yirminci yüzyılın sonunda neler yapıyorlar insanlara, ah insanlık..insanlığa, topluma sevgim sonsuz artıyor..işkence gördükçe insanları daha çok seviyorum..insanlık için, insan olabilmek için, insanlık onuru için işkenceye direnmek gerek; diyorum.. Ben bir insanım, diyorum.. Ben bir insanım.. Ben bir insanım ey işkenceciler.. Ben bir insanım.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ben Bir İnsanım PDF 2.66 MB İndir
Ben Bir İnsanım EPUB 2.97 MB İndir
Ben Bir İnsanım MOBI 2.34 MB İndir
Ben Bir İnsanım ODF 2.50 MB İndir
Ben Bir İnsanım DJVU 3.13 MB İndir
Ben Bir İnsanım RAR 2.03 MB İndir
Ben Bir İnsanım ZIP 1.88 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Gün içinde okuyup bitirebilirsiniz ama kattığı bir şey olmuyor. Geçmiş yıllarda uygulanan işkence yöntemlerini merak edenler okuyabilir.


insanın insana kulluğu ve zulmü son bulmadıkça insaoğlunun kurtuluşu ve daha iyi bir yaşam mücadeleside son bulmayacak .


begenerek okudugum bır kıtap


Kitabı ilk gödüğümde aklıma Terence’ nin “Ben insanım, insana dair hiçbir şey bana yabancı olamaz” sözü geldi. İnsanlığa reva görülen işkencelerin arasında bir kadının ruhuna ağıt’ tan, 15 Hordad’ a kadar, Çeçenistan’ dan Bosna’ ya kadar ve son zamanlarda Irak’ ta yaşananlara kadar saatlerce sürecek bir dizi işlenen insanlık suçu gözlerimin önünden geçti.İnsan olabilme onurunun, insanlığa uygulanan tüm işkencelerin karşısında durabilmek olduğunu, insanlara yapılan tüm zulümlere ve işkencelere karşı susanların bir gün aynı işkencelerle karşılaşma riskinin bulunduğunu, dökülen her gözyaşının bedenimin bir tarafına bir asit damlası gibi düştüğünü, işkence altında inleyen tüm insanların hazin öykülerini düşünüyorum. Ben bir insanım ey işkenceciler! Ben bir insanım…Diye atılan bir çığılığa kulak veriyorum ve içinde birazcıkta olsa insanlık taşıyabilen herkesin bu kitabı okuduktan sonra sessizce göğe doğru bakmasını ve aynı şeyi mırıldanmasını rica ediyorum.


“Ben Bir İnsanım” ı okurken; insan olmayı başarabilmenin coşkusunu yaşayacak, birkez daha insan olmayı başaramayacaklar için üzüleceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*