Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşk-ı Mizaç

Kategori: Psikoloji Yazar: Enver Demirel Yılmaz Yayınevi: Say Yayınları

Aşk-ı Mizaç

Tanıtım Bülteni
Evlenmek istiyorum, ancak nasıl biriyle mutlu olabilirim, gerçekten bilemiyorum...” “Partnerimi iyi tanıyorum sanmıştım; ta ki evlenene kadar...” “Eşimle birbirimizi çok seviyoruz, ancak bir türlü anlaşamıyoruz; ne birlikte olabiliyoruz, ne de ayrılabiliyoruz...” Bireylerin kendilerinin ya da eşlerinin mizaç tiplerini bilmeleri, birbirlerinin ihtiyaçlarının farkına varmalarını mümkün kılabiliyor. Bu sayede eşler, aralarındaki mizaç farklılıklarının bir sorun haline gelmesini önleyerek mutluluğu yakalayabilir, birbirleriyle ilgili merak ettikleri, “Acaba niçin böyle davranıyor?”, “Ne hissediyor?” gibi sorulara yanıt bulabilirler. Ayrıca mizaç tiplerinin bilinmesi çiftlere, mizaç tiplerinin uyumsuzluğundan kaynaklanabilecek olası sorunları öngörebilme, daha sorun oluşmadan önleyici bir yaklaşımla ilişkilerini anlaşmazlıklardan koruyabilme avantajı sunar. İlişkisinde mizaç tiplerinin uyuşmazlığından kaynaklanan sorunlar yaşayan çiftler ise, birbirlerinin ihtiyaç dilini, yani sorunların asıl kaynağını bilerek sorunlarını çözme adına en uygun hamleleri yapabilir, ilişkilerini onarma fırsatı bulabilirler. Bilimselliği kanıtlanmış Dokuz Tip Mizaç Modeli’ne dayanarak hazırlanan Aşk-ı Mizaç, çiftlerin, ilişkilerinin her aşamasında yeni bir gözle tekrar okuyabilecekleri ya da bir sorun yaşadıklarında başvurabilecekleri temel bir kaynak.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşk-ı Mizaç PDF 6.23 MB İndir
Aşk-ı Mizaç EPUB 6.96 MB İndir
Aşk-ı Mizaç MOBI 5.49 MB İndir
Aşk-ı Mizaç ODF 5.86 MB İndir
Aşk-ı Mizaç DJVU 7.32 MB İndir
Aşk-ı Mizaç RAR 4.76 MB İndir
Aşk-ı Mizaç ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Dokuz tip mizaç modeline göre insanı detaylı bir şekilde anlatan bir baş yapıt. Ayrıca ikili ilişkilerde uyum ve çatışma noktalarını açığa çıkarıp, kuracağınız iletişimde tavsiyelerde bulunarak daha sağlıklı iletişim ve evliliklerin yolu açılıyor.


Karşı cinsle ilişkilerde anlaşılmak ve anlamak için…


evlenmek isteyenlere evlenenlere ikili iletişimde daha sorunsuz ilişki yaşamak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. teşekkürker kitap yurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*