Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dert Çağrısı

Kategori: İslam Yazar: M. Lütfi Arslan Yayınevi: Erkam Yayınları

Dert Çağrısı

Tanıtım Bülteni
Genç Dergi Editörü Mehmet Lütfi Arslan'ın Dert Çağrısı isimli kitabı, ebedi gençliği bulmak için "dert kardeşliği"nde buluşmaya, hemdert olmaya, "dertdaş" olmaya davet ediyor bizleri. Bu kitap aynı zamanda 42 sayıdır Genç Dergi’nin şahsında dile getirilen duygu ve düşüncelerin özeti, “gönüllüler ordusu”nun eskimeyecek kılavuzu niteliğinde. Eskimeyecek diyoruz, çünkü kanaatimiz o ki şu cümlelerle dile getirilen bu çağrının eskimesi mümkün değil: "Dert yüklü bir şarkı besteleyelim birlikte… Her duyduğumuzda kalp atışlarımızı hızlandıran bir şarkı olsun bu. Yedi iklim dört bucağa şarkımızı salalım. Ulaşılmadık yürek, erişilmedik mekan, kat edilmedik mesafe bırakmayalım. Derdimizin şarkısı mest edinceye dek gönülleri… Derdimiz diyelim; derdimizle ağlayıp derdimizle gülelim… Yüreğimizde titrek titrek yanan bu ışıkla bir başka gönül daha buluşsun diye… Işığımız hiç sönmesin diye… Hiç bitmeyelim, geri kalmayalım, yorulmayalım diye… İnsan olmanın gerçek anlamını kavrayalım, insan olalım diye… Derdimizi bilelim, derdimizi söyleyelim. Derdimizle bilinip, derdimizle tanınalım. Adımıza dertliler desinler. Derdimiz, farkımız olsun. Var mısınız?"
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dert Çağrısı PDF 6.23 MB İndir
Dert Çağrısı EPUB 6.96 MB İndir
Dert Çağrısı MOBI 5.49 MB İndir
Dert Çağrısı ODF 5.86 MB İndir
Dert Çağrısı DJVU 7.32 MB İndir
Dert Çağrısı RAR 4.76 MB İndir
Dert Çağrısı ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kitap yön levhası gibi. Adı bile böyle olabilirdi. Öncelikle genç kardeşlerimiz ve herkes için hakkı bulmak için incelikler sunuyor. Çok beğendim.


Dertlendiriyor ayrıca bazı yerlerdeki can alıcı sorularla tefekkür ufkunuzu, bakış açınızı değiştiriyor.


Mehmet Lütfi Arslan abinin kitaplarını gönül rahatlığıyla okuyun ve okutun. Genç kitaplığı deniyor ama her yaştan insan okur bu kitapları. Allah Mehmet abinin hizmetlerini daim eylesin ve bereket versin hizmetlerine.


İnsanı dertlendiren bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*