Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ak Tanrıça

Kategori: Diğer Yazar: Robert Graves Yayınevi: Kabalcı Yayınları

Ak Tanrıça

Tanıtım Bülteni
Ak Tanrıça, ünlü İngiliz akademiyen ve şair Robert Graves’in folklor, mitoloji, din ve büyüye dair araştırmalarının ve derin okumalarının sonucudur. Avrupa mitlerinin anlamını, kadın erkek ilişkilerinin polemiklerini, şiirin ve kendi esin kaynağının izini mitolojide süren Graves, bu çalışmasını, “şiirsel mitlerin dilinin tarihsel grameri” olarak tanımlar.Hayatın sadece doğa döngüsünde yaşandığı zamanda şairin ve şiirin, ilhamın ve temanın, bu dolaysız ilişkiden doğarak, belli bir coğrafyanın kültürünü biçimlendirişini ve geçen bunca zamanın içinde de bu kültürün neye dönüştüğünü anlatıyor; şiirsel düşünmenin belli bir insan kültürünün tarihi üstünde oynadığı rolün önemini ve yok olmuşluğunu..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ak Tanrıça PDF 6.23 MB İndir
Ak Tanrıça EPUB 6.96 MB İndir
Ak Tanrıça MOBI 5.49 MB İndir
Ak Tanrıça ODF 5.86 MB İndir
Ak Tanrıça DJVU 7.32 MB İndir
Ak Tanrıça RAR 4.76 MB İndir
Ak Tanrıça ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Koleksiyonluk bir kitap, alanla ilgilenenlere tavsiye ederim.


Robert Graves’in her yazdığını okumaya çalışıyorum.


Robert Graves ustanın en ünlü eserlerinden biri. Kelt Mitolojisinine ilgi duyanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir kitap.


Okuduğum Robert Graves’in Ben Cladius ve Tanrı Cladius kitapları tam bir tarih-roman örneğiydi. Bu kitabı hiç düşünmeden aldım.


Alırken açıklamayı tam okumamıştım, içinde bir kaç kültürden mitoloji var diye düşünmüştüm. Kitap Kelt mitolojisi üzerine yazılmış. Kabalcı’ya her zaman güvenirim henüz beni hiç hayal kırıklığına uğratmadılar. Her zaman eşsiz eserleri yayınlıyorlar. Mitolojinin her türlüsüne ilgisi olanlar alabilir. Hacmine göre de çok uygun fiyatlı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*