Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Skandal Aşıklar

Kategori: Edebiyat Yazar: Sophie Jordan Yayınevi: Pegasus Yayınları

Skandal Aşıklar

Tanıtım Bülteni
HANGİ KADIN YENİ TANIŞTIĞI BİR ADAMLA EVLENİR? CESUR BİR KADIN. Evelyn Cross itibarını, özgürlüğünü ve aşk umutlarını uzun zaman önce feda etmiştir. Artık İngiltere kırsalının ücra bir köşesinde hayatta kalma mücadelesi vermekte, önemsediği her şeyi yok edebilecek bir skandaldan kaçınmaktadır. Ta ki baştan çıkarıcı, yakışıklı bir vikont ona sayısız olanaklar sunarak evlilik teklif edene kadar… HANGİ ADAM YENİ TANIŞTIĞI BİR KADINLA EVLENİR? ONURLU BİR ADAM. Spencer Lockhart savaştan yeni dönmüştür. Vikontluk unvanını üstlenmeye ve kuzeninin Evelyn Cross’a yaptığı yanlışı düzeltmeye kararlıdır. Genç kadınla evlenmek, sorumluluk sahibi genç adamın ödeyeceği ufak bir bedeldir. Ancak onunla tanıştığında Evelyn’in hiç de beklediği gibi bir kadın olmadığını anlar. Tutku alevleri ikisini de yakarken, Spencer sorumluluklarını düşünemez hale gelecektir… HANGİ ÇİFT TANIŞTIKTAN HEMEN SONRA EVLENİR? TUTKULARIYLA SKANDAL ÇIKARABİLECEK BİR ÇİFT. “Romans severler bu kitabı ellerinden bırakamayacak.” Library Journal
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Skandal Aşıklar PDF 6.23 MB İndir
Skandal Aşıklar EPUB 6.96 MB İndir
Skandal Aşıklar MOBI 5.49 MB İndir
Skandal Aşıklar ODF 5.86 MB İndir
Skandal Aşıklar DJVU 7.32 MB İndir
Skandal Aşıklar RAR 4.76 MB İndir
Skandal Aşıklar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sophie de takip ettiğim yazarlardan biri. Okuduğum diğer kitabı gibi bunu da beğendim


Güzel bir hikayeydi. Tekrar okunabilir.


Sophie Jordan’ın kaleminden zevkle okunan bir tarihi romans , konu çok bildik gibi gözükmesine rağmen gayet akıcı ve sıradan olmayan bir kitap , bu tarz sevenlere tavsiye edebileceğim tarzda .


Serinin ikinci kitabı ilki de güzeldi ama ben de bunu daha fazla sevdim. Klasik bir hikaye özellikle beyaz dizilerde sıkça karşılaşılan türden ama yazarımız herzaman ki gibi çok güzel işlemiş. Ben çok sevdim. Bu yazar zaten favorilerim arasında. En kısa sürede üçüncü kitabında çıkmasını temenni ediyorum.


Bayıldım çok sevdim. Konu olarak belki basitti,sıradandı,çok işlenen bir konuydu ama Sophie Jordan’ın kendine has uslübü kitaba damgasını vurmuştu.
Serinin ilk kitabından daha başarılı buldum.Serinin üçüncü kitabını bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*