Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dünya Bu Kadar

Kategori: Edebiyat Yazar: Mahir Ünsal Eriş Yayınevi: Iletişim Yayınları

Dünya Bu Kadar

Tanıtım Bülteni
Radyonun sesi duyulmaz, bağ evinin ışığı görünmez olunca ara ara duyulan kesik inlemeler geldi kulaklarına. Fikret korktu. Bok vardı gecenin bu saatinde bu saçmasapan şeylere kalkışacak, hem de iki şişe büyüğü gözünün yaşına bakmadan bitirmişken. Sesi Hilmi de fark etti. “Hocam, bu hayvan inlemesi mi, birileri iş mi tutuyor yoksa bağlık arasını bulmuş da?” diye sordu. Hocam diyerek ikisini de ortalamaya çalışmıştı. “Baykuştur,” dedi Koço. “Bazı baykuşlar böyle inler gibi ses çıkarır, korkmayın,” Hilmi bozuldu, “Yok Üstat, korktuğumuzdan değil de, olmadık bir şeye denk gelmeyelim şimdi gece vakti. Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde ve Olduğu Kadar Güzeldik kitaplarıyla sevdiğimiz Mahir Ünsal Eriş, bu kez bir romanla, başka bir dil deniyor. Sesleri, hatıraları, tesadüfleri, yeşil ve alabildiğine geniş fındık bahçelerini, deniz kıyısını, ipince ipeksi dantelleri, pervaneleri, hasreti, haseti, heba edilmiş yılları… Kör kuyuları, bir nakkaş gibi birbirine teyelleyerek hikâyeleri, ay karanlığını, defineleri, haritaları işliyor; yavaş yavaş anlatıyor üstelik, gülerek kıkırdayarak, kıpır kıpır… Uzakta, bozkırın ortasında, bir kayısı bahçesinde birileri kafa çekip, tütün sarıyor… Dünya Bu Kadar, çarpa çarpa geceye ışıl ışıl hikâyeler bırakıyor. Yeni roman, işte gökyüzü… 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dünya Bu Kadar PDF 6.23 MB İndir
Dünya Bu Kadar EPUB 6.96 MB İndir
Dünya Bu Kadar MOBI 5.49 MB İndir
Dünya Bu Kadar ODF 5.86 MB İndir
Dünya Bu Kadar DJVU 7.32 MB İndir
Dünya Bu Kadar RAR 4.76 MB İndir
Dünya Bu Kadar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Okurken dikkat gerektiren güzel bir eser


Öykülerinden sonra ilk kez romanını okudum. Romanda bir süre sonra tüm olayları ve kişileri birbirine karıştırdım:) ama çok keyifliydi,seve seve tavsiye ederim.


Hikayelerinden tanıyıp çok sevdiğim yazarlardan biri olan Mahir Ünsal Eriş bu ilk romanında çok fazla hikayeyi okuyanı yormadan birbirleriyle ilişkilendirerek keyifli bir insan-mekan mozaiği yaratarak anlatmış.Çağdaş Türk Edebiyatı için çok değerli bir yazar olduğunu düşünüyorum.


Birbiriyle bağlantılı onlarca karakter, Türkiye’ nin yedi coğrafi bölgesinden birbirinden farklı onlarca il-ilçe-kasaba ve süper akıcı bir anlatım. Başarılı , bir çırpıda okunabilecek bir roman.


Güzel, çağdaşlardan en sevdiklerim arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*