Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Frederick

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Leo Lionni Yayınevi: Elma Yayınevi

Frederick

Tanıtım Bülteni
Minik okurlara yönelik şahane öyküleriyle aklımızın köşesinde rengârenk izler bırakan Lionni, yeni bir başyapıtla namını sürdürüyor. Caldecott Onur Ödülü sahibi, ödüllerden ödül beğendiren Frederick, çalışmanın doğası ve sanatçının toplumdaki yeri üzerine nefis bir güzelleme. Sanatını konuşturan ağustos böcekleri aşkına, bu kitabın tadına bakın. Kitaplığınızın en misafirperver, en manzaralı köşesine koyun ve bekleyin. Frederick’in sözleri sizin de içinizi ısıtacak.Kışa hazırlık yapan tarla fareleri harıl harıl çalışıyordu. Biri hariç: Frederick. Herkes yiyecek toplarken o öylece oturuyor, etrafı izliyordu. Durun, hemen parmağınızı sallamayın. O da çalışıyordu elbette. Kelimeleri, güneşin parıltılarını ve renkleri topluyordu. Peki, gri kış kapıya dayandığında bunlar karın doyurur muydu?Frederick’in hepimiz için şairane bir sürprizi var…1966 Caldecott Onur Kitabı1967 New York Times Yılın En İyi Resimli Kitabı1966 ALA Dikkate Değer Kitap1966 ABD Kongre Kütüphanesi Yılın Kitapları Seçkisi1967 School Library Journal Yılın En İyi Kitapları Seçkisi
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Frederick PDF 6.23 MB İndir
Frederick EPUB 6.96 MB İndir
Frederick MOBI 5.49 MB İndir
Frederick ODF 5.86 MB İndir
Frederick DJVU 7.32 MB İndir
Frederick RAR 4.76 MB İndir
Frederick ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Calcedott ödüllü olması ilgi çekmişti.Bu yazarla tanışmak istedim.Güzel ve sadeydi


Yorumlara, ödüllere bakarak fazla beklenti ile almıştım kitabı. Beklentimizi karşılamadı malesef. Hikaye de resimler de çok ilgi çekmedi.


Yorumlarda anlatıldığı kadar etkilemedi bu kitap bizi. Kızımında fazla ilgisini çekmedi. Beğendiğim kitapları, kızım ilgilenmese bile belki henüz zamanı değildi diye ara ara teklif ediyorum fakat bu kitap için aynı fikirde değilim ben de. Kitaplığımızda bulunan farklı bir kitap daha olması dışında bir özelliği yok bana göre.


Leo lionni kitaplarının her biri çok kıymetli zaten


Şair frederick <3 çizimleri özellikle çok tatlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*