Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Momo

Kategori: Çocuk Kitapları Yazar: Michael Ende Yayınevi: Kaynak Yayınları

Momo

  • çevirmen: Leman Çalışkan
  • ISBN: 9789753431293
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Elinizdeki kitap, otuza yakın dilde, dünyanın hemen her köşesinde yayımlandı ve milyonlarca okura ulaştı. Bu kitapta zaman bilmecesinin ta kendisi söz konusu. Bu bilmece, doğal gibi görünen olaylara şaşmayı henüz unutmamış olan çocuk ve yetişkinleri aynı derecede düşündürecektir. Momo'nun öyküsü, yeri belli olmayan bir hayal ülkesinde ve belirsiz bir şimdiki zamanda geçmektedir. Ancak öykü, prenslerden, büyücülerden, perilerden söz etmemektedir. Simgeler tümüyle günümüz yaşamından alınmıştır. Momo'da insan ilişkilerinin nasıl daraldığının, insanların sevgi, dostluk ve arkadaşlık değerlerinden nasıl yoksunlaştırıldığının eleştirel bir anlatımını bulacaksınız. Yazar; sürüleştirilen, yaşamına ve zamanına el konulan insanı, bir masal akıcılığında anlatmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Momo PDF 9.30 MB İndir
Momo EPUB 10.39 MB İndir
Momo MOBI 8.20 MB İndir
Momo ODF 8.75 MB İndir
Momo DJVU 10.94 MB İndir
Momo RAR 7.11 MB İndir
Momo ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çocuk kitabı deyip de bir kenara atanlar çok yanılıyor. Halbuki ağır bir kitap, anlayana. Zamanı baz alan, hem yazıldığı dönemin hem de şu anın çıkmazını anlatan ZAMANSIZ bir eser.


İki günde bitirdim kitabı. Çocuk değil yetişkinlerde okumalı. Dinleme sanatını anlayabileceğiniz, zamanın yerini yani kalbinizi bilebileceğiniz ve zamanı ancak arkadaşlarla geçirmenin önemini anlayabileceğiniz bir kitap. Okuyun ve okutun.


çok güzel,akıcı bir kitap.momo tanıdığım en iyi dinleyici.duman adamlarla yaşadığı macera gerçekten okumaya değer.michael ende’yi tanımamı sağlayan bir kitap.herkesin okumasını isterim.zamanın kıymetini ve kullanılması gereken yerleri,tasarrufun kısıtlama demek olmadığını,çoğu şey için zamanımızı feda etmek gerektiğini bu kitapla öğreneceksiniz.birkaç kelimeyle anlatamadığım bu kitabı okurken anlayacaksınız.


Çocuk kitabı olarak tanıtılmamalı.Her yaşta insan okuyabilir.Konusu insanı hafiften ama derinden etkiliyor.Herkese tavsiye ediyorum.


bu kitabı okuduğunuzda hayatınız da zamanı tekrar fark edecek ve mutlu olmanın zamanı kullanmanın insanlara verdiğiniz değerin anlamını tekrar anlayacaksınız… Okumak için acele edin.Her yaştan insana öğretecek bir şeyleri var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*