Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor

Kategori: Siyaset Yazar: Ömer Tanlak Yayınevi: Kaynak Yayınları

İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor

  • ISBN: 9789753431453
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 200
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Beş yıl kadar içinde bulunduğum bu çevrenin içyüzünü gördükten sonra onlardan kesinlikle kopmaya karar verdim. Bu kararımdan sonra bildiklerimi ve gördüklerimi basına aktararak kamuoyunu aydınlatmayı kendime görev bildim. Eskiden birlikte çalıştığım arkadaşlarımın da doğruyu görerek benim yolumu izlemelerini diliyorum. Bana, çevreme herhangi bir şey olursa, sorumlusu Alpaslan Türkeş ve MHP'dir.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
Kitapyurdu İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
D&R İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
Idefix İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
BKM Kitap İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
Hepsiburada İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
Nadir Kitap İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
N11 İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
Amazon Türkiye İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor PDF 8.30 MB İndir
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor EPUB 9.28 MB İndir
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor MOBI 7.32 MB İndir
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor ODF 7.81 MB İndir
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor DJVU 9.77 MB İndir
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor RAR 6.35 MB İndir
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor ZIP 5.86 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İtiraf/ Eski Ülkücü MHP’yi Anlatıyor PDF 8.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Önyargılara rağmen okunması her iki ideolojiyi anlamak için gerekli olan bir çalışma.


Kitabı son sayfasına kadar çok dikkatli ve tarafsız bir gözle okudum;ancak ömer tanlak,ın daha sunuş sayfasında bir itirafçı dan öte; bir inkarcı ve iftiracı kişiliğni gördüm..Ömer tanlakiın ö dönemlerde ülkücü gruplar içine bulunmuş olabilir;Fakat daha kitabının başında kendi kendisi ile çelişiyor..Knedisinin doğulu olduğunu ama ocaklardaki ve derneklerdeki sloganlarda Türk lük ve Türkçülük sloganları atıldığı için rahatsız olmuş;Nedense bu teşkilat içinde zoraki kaldığını belirtmiş..BÜYÜK YALAN larla dolu bir kitap..Bu kitabı okuyan her aklı selim kişinin Ömer Tanlak,ın ülkücü olmadığını anlar..ve MHP ve Ülkücülere bir komplo olduğunu görür..


Bu kitabi okurken Dogu Perincek yanli bir kitap oldugunu göz önünde bulundurmamiz gerek. Bu tür yollarda propaganda üst düzeyde yapilir. Ama gercekleride bilmemiz ve onlardan ders cikarmamiz gerek. Nedir bu gercekler? 80`li yillarda sol ve sag gruplarin arasindaki catismalar zirveye ulasmisti. Piyangotepe ve Maras olaylari bunu kanitlar. Bu olaylari gerceklestiren sag görüslü gruplardi. Bunu kimse inkar edemez. O yillardaki terör türk halkini ölcülmez derecede rahatsiz ediyordu. Böyle olaylar kabul edilemez, edilmemelidir. Bu günlerde sol ve sag gruplarin kavgalari ve catismalari dinmisken, yeni terör olaylari ortaya cikti. Ve bu olaylar yeniden türk halkinin huzurunu, güvenini ve emniyetini azaltmisdir. Bu yüzden teröre hayir! Ne sekilde olursa olsun!


Kitap tamamen ülkücü hareketi karalamaya çalışan bir kitap.Tarafsız bir şekilde okuduğunuzda ne kadar tutarsız cümlelerle okuyucuya ülkücü hareketi kötülemeye çalıştığını göreceksiniz.Yazar teşkilatçı olduğunu söylüyor fakat sonra zorla tutuldum diyor…Bunun gibi nice saçma sözlerle dolu bir kitap.Aslında bur da yazar kendini anlatmış.Bu kitap sadece yazarın nasıl birinin olduğunu anlamanıza yardım edecektir


Komik…Çok Komik…Biz ömer gibilere hep güldük hala gülüyoruz…. Gülmeyede Devam edeceğiz.Ülkücü Hareketin TÜRKLÜK konusundaki hassasiyetini bilmeyen ve türkçülük sloganlarından rahatsız olan birisi nasıl oluyorda aramızda bulunuyor bunları düşünmek bile kitabı komik yapabiliyor aslında….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*