Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Doğuştan Çapkın

Kategori: Edebiyat Yazar: Susan Elizabeth Phillips Yayınevi: Pegasus Yayınları

Doğuştan Çapkın

Tanıtım Bülteni
Bomboş bir otobanda muhteşem bir futbolcu, kunduz kostümlü bir kadın… İşte, hayat bu kadar komik olabilir. Yol kenarında başsız bir kunduzun yürüdüğünü görmek her gün karşılaşılabilecek bir manzara değildir. Chicago Stars’ın oyun kurucusu Dean Robillard’ın destansı yaşamında bile... Dean yeni spor arabasının frenlerine asılıp kunduzun yanında durur ancak kunduz, kocaman kuyruğu sallanırken küçük, sivri burnunu havaya dikerek yoluna devam eder. Hem de tam gaz. Çünkü kunduz çok öfkelidir… Bu kesinlikle bir dişi kunduzdur çünkü başının olması gereken yerde, terle ıslanmış, koyu renk, atkuyruğu saçlar görünmektedir. Kendi sıkıcı yolculuğunda aklını dağıtacak bir şey için yanıp tutuşan Dean kapıyı açıp Colorado’ya giden yola adım atar… Eğlenceli, romantik ve dokunaklı… Doğuştan Çapkın unvanını kaybetmek üzere olan bir altın çocuk ile kendinden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini öğrenmiş, cesur bir kadının unutulmaz aşk hikâyesi. “Keskin bir zekâ ürünü, sürükleyici, romantik ve seksi bir hikâye.” Chicago Tribune
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Doğuştan Çapkın PDF 6.23 MB İndir
Doğuştan Çapkın EPUB 6.96 MB İndir
Doğuştan Çapkın MOBI 5.49 MB İndir
Doğuştan Çapkın ODF 5.86 MB İndir
Doğuştan Çapkın DJVU 7.32 MB İndir
Doğuştan Çapkın RAR 4.76 MB İndir
Doğuştan Çapkın ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Tüm seriyi soluksuz okuyanlar 🙂 romantik komedi kıvamında,sıkmayan diyaloglar ve olay örgüsü.Ağır kitap arasına çerezlik,kısa sürede okunan ve eğlenceli.


Akıcı, sürükleyici, romantik, eğlenceli ve seksi bir hikâye. Diyaloglar keskin bir zekâ ürünü, karakterlerse oldukça orijinal. Kitabı bir solukta, elimden bırakamadan okudum. Çok eğlendim. Tavsiye ederim.


Sanırım serinin son kitabıydı. Hepsini çok eğlenerek okudum.


Susan Elizabeth Phillips’in bu serisinin ilk kitabı’Sensiz Olmaz’. Sensiz Olmaz ile seriye başlayın zaten sonraki kitapları toplu satın alacağınızdan kuşkunuz olmasın.


Kitap kapağına bakıp aldanmayın. Çerezlik gibi görünüyor ama öyle değil. Evet ilk sayfalar gerçekten komikti ama sonra tam bir aile dramı. Kitabın adıyla içeriği arasında dağlar kadar fark var. Kitabı beğendim, dili akıcı, cevirisi de hiç fena değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*