Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kıyamet  Deccal Geliyor

Kategori: Edebiyat Yazar: Zafer Avşar Yayınevi: Destek Yayınları

Kıyamet Deccal Geliyor

Tanıtım Bülteni
Aralık 2017. Çok sıcak bir gün. New York, Paris, Londra, Kudüs, İstanbul. Ve Mekke… Her şey normal… Ancak ani bir saldırı. Tüm insanlar şokta. Kimse ne olduğunu anlayamıyor… Bu bir iblis saldırısı! Deccal’ın iblisleri… Havadan, denizden, her yerden saldırıyorlar… Önlerine gelen her şeyi yok ediyorlar. İnsanları parçalıyorlar, işkence ediyorlar. Hatta YİYORLAR! Polisler, askerler, ordular, devlet adamları ne yaparlarsa yapsınlar, durduramıyorlar… Melekler ve cinler, insanlara yardım etmek için buradalar ama onların da yardıma ihtiyacı var. Ve bir adam ile onun yanındaki 12 kişilik Türk bordo bereli takımı… Dünyanın kurtuluşu belki de bu 13 kişinin elinde. Deccal’ı ve ordusunu bir tek onlar durdurabilir… Ama iblisler her yerde… Mekke, Medine, Kudüs ve hatta Boğaziçi Köprüsü iblis işgali altında… Evlerinize bile girdiler. Belki de şu an sizin yanınızdalar! “Kıyamet Savaşı” başlıyor… Cehennemin iblis ve cinleri sizleri ziyaret edecek. Aynalarınızın üzerini örtmeyi unutmayın. Türk edebiyat tarihinin en görkemli kıyamet romanı. Korku ve dehşet hiç bu kadar heyecan dolu ve sürükleyici olmamıştı. Her sayfayı büyük bir merak ile çevireceksiniz. Sinema filmi tadında “Kıyamet” roman serisinde, Deccal’ın tüm fitneleri, roman tadında deşifre edilecek… Deccal’ın engellemelerine rağmen tüm dünya, bu romanı okuyacak… Deccal bile!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kıyamet Deccal Geliyor PDF 6.23 MB İndir
Kıyamet Deccal Geliyor EPUB 6.96 MB İndir
Kıyamet Deccal Geliyor MOBI 5.49 MB İndir
Kıyamet Deccal Geliyor ODF 5.86 MB İndir
Kıyamet Deccal Geliyor DJVU 7.32 MB İndir
Kıyamet Deccal Geliyor RAR 4.76 MB İndir
Kıyamet Deccal Geliyor ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Son yıllarda okuduğum en iyi fantastik romanlardan biri. Cinler, iblisler ve insanları hikayesi harika idi. Zafer Avşar’ın diğer romanı Dabbe’yi de sipariş ettim bile.


ilk 30 sayfasını okudum. Başlangıç çok fazla ütopik geldi.Bu şekilde olacağını beklemiyordum.Sonuçta kıyamet ve deccal bütün dinlerin inandığı ve beklediği olaylar ve bu olaylarda gökyüzünden anlatılan yaratıkların ineceğini kimse düşünmüyor.Daha gerçeğe yakın anlatılabilirdi ve insanı acaba kıyamet günü nasıl olacak diye düşündürebilirdi.


Okuduğum en iyi fantastik kitap. İnsan – İblis ve Cin – İblis savaş sahneleri muhteşem. Yazarın yeni çıkacak “Deccal” romanını sabırsızlıkla bekliyorum…


Ayna ve karabasan sahnelerini okurken çok gerildiğim çok sürükleyici ve çok güzel bir kitap. Okudum ama keşke bitmeseydi dedim. Yılın en iyi fantastik kitabı seçildiğinde abartmışlar demiştim ama az bile yazmışlar. Tam anlamıyla harika bir kitap. Son yıllarda bu türde okuduğum en iyilerinden biri. Deccal geldiğinde olabilecek Kıyamet savaşlarını ve neler olabileceği fantastik tarzda kurgulanmış. Özellikle insanlarla iblislerin Urfa’daki savaşı ile Kerbela’daki iblis – cin savaşı yüzüklerin efendisindeki savaş sahnelerini aratmamış. Serinin ilk kitabı ve sonunda ağzım açık kaldığı için devamı çıkana kadar da açık kalacak galiba 🙂 Kitabın yazarı Zafer Avşar da kitapta bir karakter ve gerçekten kendini anlatmış ise bu romanda bu adamı yolda görsem kaçarım. 10 üzerinden 10 veriyorum. Kesinlikle hem yerli hem de yabancılar arasında en iyilerinden biri.


Okuduğum en iyi fantastik roman diyebilirim. Özellikle Türk bir yazardan böyle şahane bir roman beklemiyordum. Zafer Avşar efsanesi başlamış gibi bu kitapta. Hemen diğer kitabı Tanrıların Allahı’nın da siparişini verdim. Aldığım duyumlara göre romanın filminin çekilmesi içinde bir kaç prodüksiyon firması sıraya geçmiş. Ancak bu romanın Türkiye de beyaz perdeye gelmesi oldukça zor. Çünkü ne karakterlerini ne de 3 devasa savaş sahnesini hakkıyla çekecek bir firma olduğunu sanmıyorum. Bu arada Destek Yayınlarının bu romanı neden ön plana çıkarmadığını çok merak ettim. Aşk romanlarına o kadar yer veriyorlar ki, Kıyameti kitabevlerine göndermeyi unutmuş gibiler. Hiç bir yerde bulamadığım için internetten sipariş verdim. Belki de baskısı bitmek üzere. Kıssadan hisse, mutlaka okuyun. İblislerin Ortadoğu’dan girerek önlerine geleni katledip, karşılarında devasa dünya ordusunu bulmalarını, iblis, cin savaşını, Ali’yi, Kartal ve Samur bordo bereli Türk takımını sizler de seveceksiniz bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*