Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hakim ile Genç

Kategori: İslam Yazar: M. Lütfi Arslan Yayınevi: Erkam Yayınları

Hakim ile Genç

Tanıtım Bülteni
Hayatımda en çok etkilendiğim fotoğraflardan birisi neydi biliyor musun? Sahilde bir ev, pencere önüne konmuş bir akvaryum, akvaryumun içindeki süs balığı... Gideceksin, gitmelisin. Önemli olan gitmek değildir, önemli olan ermektir. Bugün gider, yarın dönersin. Bu gidişler gidişler olmadan sırra erilmez. Sırrına ermek için, sırrının kaynadığı yere gitmelisin. Beden kuyusuna düşmüş Yusuflarız. Çıksak yeryüzüne, kurtulacağız. Bize ip lazım, bize bir er kolu lazım. Uzatacak elini ve çekip çıkaracak. Bizi kuyudan kurtaracak birisi lazım. Ama heyhat, o kadar çok Yusuf var ki kuyularda bekleyen... Birbirine yazılmış olanlar, birbirlerinin ihtiyaçlarını en iyi giderecek olanlardır. Bunlardaki sırrı keşfetmek kendimizdeki sırrı keşfetmek kadar önemlidir. O yüzden kimle olduğumuza ayrıca dikkat kesilmemiz gerekiyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hakim ile Genç PDF 6.23 MB İndir
Hakim ile Genç EPUB 6.96 MB İndir
Hakim ile Genç MOBI 5.49 MB İndir
Hakim ile Genç ODF 5.86 MB İndir
Hakim ile Genç DJVU 7.32 MB İndir
Hakim ile Genç RAR 4.76 MB İndir
Hakim ile Genç ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


“Gözlerin içeriye sürekli yayın aktarır. O yüzden nereye baktığına, nereye nazar ettiğine dikkat edeceksin. Güzele bakan güzel görüp düşünür. Güzellikler içimizdeki güzellikleri harekete geçirir. Kötü manzaralar ise tam tersi.” Hakim ile Genç, sayfa 22.


Defalarca okuduğum çok anlamlı bir kitap


etkileyici ve sürükleyici bir kitap. güzel sağlam karakterler var.


Hakim ile Genç ne güzel bir muhabbet örneği; düşündüren, hislendiren. Hakim ile Genç; hakikaten, ” Bir Arayış ve Adanış Hikâyesi “.


hakim ile gencin manevi yolculuğu.. çok güzel bir eser.. m.lütfi ağabeyin hiçbir kitabı bir çırpıda okunmadığı gibi, bu kitabını da satır satır günlerce, aylarca yüreğe yedirmek ve her satırın muhasebesini yapmak lazım.. Allah azze ve celle yüreğine bereket versin ki ağabey, biz de bu bereketten şifa bulalım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*