Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ferec

Kategori: Edebiyat Yazar: Hüseyin Tunç Yayınevi: Profil Kitap

Ferec

Tanıtım Bülteni
Ufak bir ipucu... Cılız da olsa bir ışık arıyorum. Nereye aitim ben? Ne tür bir insan ailesindenim?Neden?Ne demek neden?Hayat dediğimiz bu şey, değişik bir maddeden mi yapılmış, yoksa sadece manadan mı ibaret? Sır küpü... Kırılmaz ve kurşungeçirmez buzlu camdan yapılmış sanki. Anlayabilsem iyi olacaktı. Daha dikkatli bakıyorum... Yakından, iyice yakından... Nafile!Başlangıçla son arasında gidip gelen zaman aralığında neler olup bittiğini anlamaya çalışıyorum. Gözüme hafif bir koyuluk çarpıyor o kadar. Elimi uzatıyorum, kaçıyor. Uzaktan bakıyorum, kayboluyor. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ferec PDF 6.23 MB İndir
Ferec EPUB 6.96 MB İndir
Ferec MOBI 5.49 MB İndir
Ferec ODF 5.86 MB İndir
Ferec DJVU 7.32 MB İndir
Ferec RAR 4.76 MB İndir
Ferec ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ferec PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Güncel konuların olduğu akıcı bir roman


gerçekten çok sürükleyici kitap. Satıraralarını güzel okumak lazım ama bu kitabı tavsiye ediyorum.


Romanı çok beğendim. Mona Lisanın Dudaklarını da bu aralar okuyorum o kadar sıkıcı ki, heyecan yok, akıcılık yok.. Bu romanda ise heyecan var akıcılık var, tarih var, güncellik var. Ben roman yazmak istesem bu romandaki gibi yazmak isterdim. Okuru her an farkındalığa iten, cezbeden, hayatla aktüaliteyi birleştiren roman bu kadar olur. Tebrik ederim..


Öncelikle siparişimi ulaştırmadaki hassasiyet için kitap yurduna teşekkür ederim. Güncel tarihi roman tadında dile getiren yazarın amacı kişiye yaşamda sorgulaması gereken konulara ışık tutmak hayatı başıboş yaşamak istemiyorum diyen herkese okumasını tavsiye ederim. Kitaplarını takip ettiğim yazarımıza başarılarının devamını diler yeni eserleriyle buluşmak ümidiyle teşekkürlerimi sunuyorum.


Yazarın ilk romanını çok beğenerek okumuştum. Bu romanında da beni yine şaşırtmadı. Çok etkileyici bir roman, son yıllarda ülkemizde yaşadığımız olayları farklı bir gözle görmemizi sağlıyor. Sürükleyici ve akıcı bir dil ile yazılmış. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*