Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İstihbarat Savaşları  Çok Gizli Derin Operasyonlar

Kategori: Siyaset Yazar: Hasan Taşkın Yayınevi: Parola Yayınları

İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar

Tanıtım Bülteni
Düşüncede özgür müyüz, yoksa istendiği gibi mi düşünüyoruz? Aslında nasıl düşüneceğimize, nasıl yaşayacağımıza başkaları mı kara veriyor? Hiçbir kural tanımayan gizli örgütleri ABD ve MOSSAD mı yönetiyor? Terör örgütleri, CIA ve MOSSAD işbirliği ile mi kuruluyor? ABD, beyin yıkama ve algı mühendisliği projelerinin neresinde? CIA’nin uyutma projelerindeki rolü. Güç savaşında CIA, MOSSAD’dan sonra kim “Ben de varım” dedi? CIA’nın 50 yıldır uyguladığı en etkili toplumsal kontrol yöntemi nedir? “İnsan Hakları” veya “Özgürlük” adı altında esasen hangi operasyonlar gerçekleştiriliyor? Beyin yıkama tekniklerini kim, nasıl uyguluyor? MİT, nerede duruyor? Türkiye üzerindeki Siyonist ve Emperyal güçlerin etkisi nedir? Osmanlı’da İstihbarat anlamında gizli teşkilatlanma ne idi? Nasıl çalışırdı? CIA ajanları, CIA’nın MİT aracılığıyla Türkiye’deki faaliyetlerinin itirafı. CIA aslında Türkiye’de ne yapıyor? MOSSAD ve MİT ilişkileri ne zaman nasıl başladı? 1958 yılında imzalanan üç taraflı (Türkiye-İsrail- ABD) “çok gizli anlaşma” ne vardı? İsrail’i ilk ziyaret eden Türkiye Dış işleri Bakanı kimdi ve hangi gizli anlaşmalar imzalandı? Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Muammer Aksoy ve Necip Hablemitoğlu suikastları başta olmak üzere Türkiye’deki derin suikastlar ve operasyonların perde arkasını kimler yönetti? Küresel gücü elinde tutanın derin hukuk tanımaz operasyonları? MİT, MOSSAD Ajanlarını nasıl kurşuna dizildi? Gizli ve kanlı savaşların perde arkası? Türkiye’deki siyasi operasyonların perde arkası? Hepsi ve daha fazlasını bu kitapta okuyacaksınız.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
Kitapyurdu İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
D&R İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
Idefix İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
BKM Kitap İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
Hepsiburada İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
Nadir Kitap İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
N11 İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
Amazon Türkiye İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar PDF 6.23 MB İndir
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar EPUB 6.96 MB İndir
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar MOBI 5.49 MB İndir
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar ODF 5.86 MB İndir
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar DJVU 7.32 MB İndir
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar RAR 4.76 MB İndir
İstihbarat Savaşları Çok Gizli Derin Operasyonlar ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Dünya çapında öne çıkmış istihbarat örgütlerinin örtülü mücadele ve operasyonlarını, bu konuda daha önce yayınlanmış eserlerden pek de farklı olmayan bir şekilde anlatmış. Üslup olarak akıcılığı biraz yavaş kalmış.


Kitap güzel ve okunmaya değer ama kitabın en büyük eksisi belki 100 sayfanın kopyala yapıştır tarzda birebir aynı cümleleri içermesi. Cümleler belki başka başlıklar altına geçiyor ama küçük bir hatırlatma yerine cümleler aynen kopyalayıp yapıştırılmış. Kitap daha mı kalın gösterilmek istendi bilmiyorum ama bu tür tekrarlarını olması açıkçası soğuttu beni kitaptan. Sanki sayfaları tekrar okuyormuş hissi veriyor ve bu da akıcılığı, sürekliliği ve özellikle de okuma motivasyonunu olumsuz etkiliyor.


Geçmişten günümüze, devletleri güçlü kılan faaliyetlerin en önemli unsuru istihbarat teşkilatları olmuştur. 20. yy, dünyada istihbarat teşkilatlarının hızla gelişmesini sağlasa da en eski Türk tarihindeki Börü Budun gibi derin devlet mekanizmasını kurup istihbarat çarkını çeviren yapılanmalar da vardır. Bunlar, II. Adülhamid döneminde kurulan Yıldız İstihbarat Teşkilatı ve günümüzde kurulan Milli İstihbarat Teşkilatı olarak varlığını sürdürmektedir. Casuslar ve istihbarat örgütleri hakkında toplumun zihninde yer etmiş sorulara cevap arayan bu çalışma istihbaratın doğuşuna, tarihsel gelişimine, çalışma yöntemine ve casusluk faaliyetlerine ışık tutmaktadır. İstihbarat tarihine adını kalın harflerle yazdırmış ünlü casuslar, örneğine ancak filmlerde rastlanacak gizli operasyonlar, algı ajanlarının perde arkası operasyonları, bal tuzağı operasyonları ile devlet yetkililerinin ve bürokratların tuzağa düşürülmesi, istihbarat teşkilatlarının bilinmeyenlerini bu kitapta hayretle okuyacaksınız.


FAZLA DETAYA İNİLSE DE OKUNMASINDA FAYDA OLAN KİTAPLARDAN DİYEBİLİRİM.


Kalın bir kitap ancak bazı gereksiz bilgiler de veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*